Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takie sobie dylematy

Dylemat w związku

Polecane posty

Może ktoś oceni problem z boku. Otóż jestem z moim chłopakiem dwa lata planujemy ślub. Układa nam się super, wiadomo jak w każdym związku są małe kłótnie. Natomiast ostatnio coraz bardziej widzę problem w jednej rzeczy. Otóż mój chłopak przede mną był w długoletnim związku. Wiem że bardzo dużo jeździli z tamtą, zwiedzali wiele miejsc, bo ona była zapalona miłośniczką podróży. Z tymże to wyglądało tak że ona powiedziała gdzie chce jechac a on na skinienie zaraz załatwiał ale mniejsza o to. Wiem że mało jest takich miejsc w których on nie był. Ja jestem taka osobą która lubi poznawac nowe miejsca I nie może usiedziec w jednym. Także też chętnie jeżdzę I zwiedzam. Staram się abyśmy spędzali czas aktywnie itd. I tu jest ten mały problem. Bo w większości miejsc które ja zaproponuje mój chłopak już był. Do tego gdy wśrod znajomych poruszany jest np temat wakacji on opowiada o że był że jest tam ciekawie itd, a mnie zaraz ściska w żołądku bo wiem że on był w większości tych miejsc z tamtą. Zawsze chciałam zobaczyc Pragę bo nigdy nie byłam, a wiem że tamta była w Pradze zakochana I jeździli tam często więc od razu mi się odechciewa tam jechac bo boje się że jakieś wspomnienia mu wrócą czy coś. Nie wiem jak tu reagowac, chciałabym wyluzowac, ale dla mnie jest to po prostu przykre słuchanie o tym bo wiem że to częśc jego przeszłości. Może ma ktoś jakąś radę na tę sytuacje?

Gość lukrecja aaaa
moglas poszukac sobie jakiegos prawiczka dla ktorego bys byla pierwsza... a skoro wzielas sobie ruchacza co jedną sie juz zabawial kilka lat i mu się znudzila i ją zostawil... widzialy galy co braly. ja bym sie brzydzila miec faceta po kims, swiadomosc, ze jakąs posuwal w dvpe, a ja mam go teraz calowac TAM, obrzydliwe.

Ok troszke nie na temat, ale dzieki za wypowiedz.