Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heloiza999

tak bardzo chciałabym mieć męża i go kochać...;-(((

Polecane posty

Gość heloiza999
co to za głupoty- bo nie pozwolisz mu kochać dziecka...pfff...a czemu to? niech kocha, ale niech z szacunkiem odnosi się do moich złych wspomnień z dzieciństwa. co mam ci powiedzieć? wykończę się jeśli miałabym to samo co w dzieciństwie, tak jak moja mama. no way

Gość heloiza999
a Ciebie kojarzę, masz ładny nick, ale nie pamiętam co ty tam sobie myslisz w głwoie niestety.... pewnie ty masz błogoslawieńtwo jakim jest mąż, a i tak masz to w dupie, wzruszasz ramionami, a następnie jak matrona popierdalasz z wózkiem- bo o to ci chodziło;-//

Oj, tak, tak ! Ja tez chciałabym mieć zonę, bez ślubu oczywiście. Chciałabym, żeby nasza żona miała wesołe usposobienie. Żeby dbała o dom, gotowała, prała, sprzątała, żeby prasowała, bo ja mam żelazkowstret. Chciałabym, żeby żona nie oczekiwała mojej wypłaty, tylko sama pracowała na etacie i dokładała do życia. Wtedy ja mogłabym leżeć w ogrodzie i czytać książki, albo z moim mężem bzykać się bez końca. Takiej zony szukam, bo to wielki skarb. :)

Gość heloiza999
ulalala.....dyskusja robi się ciekawa ciasteczkowa- czemu jesteś dla mnie niemiła? taki ładny nick...

Gość na to on
15 i 16. moja mama ma 28

Gość Mamooooo
Ciasteczkowa!! Nie BACHORY!!! Ja mam synka i właśnie on nadaje sens mojemy zyciu. Jest Za.......fajny! Ma swoją filozofiję, jest usmiechnięty i czasami nawet grzeczny:))))) I go naprawde kocham TO DOPIERO PRAWDZIWA MIŁOŚĆ!!!!!!

Gość ^^^-^
Do heloiza999: Oto, jak straciłam 9 lat z życiorysu i ok. 80 000 PLN. Trafiłam własnie na takiego typa; szkoda, że autorka bloga umieściła go dopiero niedawno: mojedwieglowy.blogspot.com/p/jakzwykle-goraco-przestrzegam-przed_8287.html

Gość Mamooooo
Drogie damy:) eee tam z tą miłością. Pokochajmy najpierw samych siebie, zadbajmy o siebie, pozbąć my się goryczy i całej reszty...wszystko co najlepsze jest przed nami!!! a jeśli i nie.. to znaczy-taki nasz los:)))

Gość sexii
UWAGA!! Lewandowski i 2 inne osoby z reprezentacji Polski trafili do szpitala.Doszllo do wypadku zaraz po meczu gdy wracali do hotelu.Wjechal w nich pijany kierowca.Stan Lewandowskiego jest ciezki ma zmiazdzona noge.Wiecej informacji oraz zdjecia z wypadku znajdziecie na http://kfd.pl/s/4qx9

Gość taka prawda!!!!
heloiza999 - ty powinnaś sie leczyć bo żaden Normany facet nie będzie z taka pokraka jak Ty.

Gość ale on jest tylko prac.fiz
czy można pokochać wózkowego, albo suwnicowego

Każdy facet, jest tylko szarym tłem dla kobiety. Ja ich tak traktuję, bo przekonałam się, że na nic lepszego nie zasługują. Są oczywiście wyjątki od tej zasady. Takim męzczyzną - człowiekiem jest mój mąż, ale ile rozczarowań przezyłam zanim poznałam tego Anioła, wiem tylko JA.

Temat dzieci i miłości rodzicielskiej do nich, jest zupełnie inna sprawą. Jest inną miłością, która nie jest w stanie zastąpić miłości do mężczyzny. Szkoda, ze kobiety porzucone lub nieszczęśliwe w swoich związkach uczucia przelewają na dzieci, i próbują nam wmówić, ze to jest jedyna prawdziwa miłość, bo tak nie jest. Inaczej kocha się męża a inaczej własne dzieci. Jedna miłość drugiej nie wyklucza. Ale ją tylko wzbogaca. Amen

Gość mamoooo
Bosa! oo tak masz racje.O tym juz czytalam:)))Chodzilo mi o to ze uzalamy sie nad soba i uzalamy i jest nam malo i malo...jak to kobiety:) i czasami juz nie umiemy cieszyc sie z tego co mamy..i kogo mamy...bo dzielimy milosc na rozne rodzaje...hhhmmm i wysxukujemy..ktorej to na tm jeszcze "n ie hwatajet"......bo jestesmy taaacy doskonali i madzi...oooooh

Gość bezcenna rada
swietny link do strony o socjopatach , dzieki