Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niekolorowa8988

facet- problem z seksem

Polecane posty

Witam, mimo że jestem tutaj nowa mam nadzieje, ze ktoś odpowie mi na moje pytanie a mianowicie: z moim facetem jesteśmy ponad pół roku, od kiedy zaczęliśmy współżyć wszystko było dobrze tzn. on długo mógł być we mnie zanim skończył przez co i ja byłam zadowolona, tzw "palcówki" owszem były ale rzadko przeważnie wtedy jak był naprawde nakrecony i wiedział że normalnie długo nie pociągnie ;p od jakiegoś miesiąca może troche dłużej tak naprawde nie wiem dokładnie od jak dawna nie kochamy sie normalnie... Najpierw on robi mi dobrze palcami a potem ja jemu zazwyczaj ustami. Problem w tym, że kiedy on wejdzie we mnie robi pare ruchów i dalej nie moze bo zaraz by doszedł...! Szczerze nie trwa to nawet minuty... Na początku kochaliśmy sie w różnych pozycjach, czasem nawet dość ostro i nie dochodził tak szybko, co sie stało? Co sie mogło zmienić?

Z tego co napisalas to swiadczy ze jestes slepa. Jak mu robisz laske na poczatku to wiadomo ze pozniej szybciej dojdzie.

Gość lakakak
dokladnie, kiedy robisz to chlopakowi szybciej dochodzi. skroc jakos ten czas, albo rzadziej rob mu dobrze ustami

Gość Xxxvvv,..,
Nie rób mu loda na początku za każdym razem to będzie normalnie...

źle mnie zrozumieliście - wcześniej nie robiłam mu loda zanim doszło do stosunku, była normalnia gra wstepna, pieszczoty itp, dopiero od jakiegos czasu tak jest, ze on robi mi dobrze palcami a ja jemu ustami...

Gość dlaczego ty mu robisz loda
a on tobie tylko palcem ????

Gość bo ma krótki język
:classic_cool:

Palcem, czasem tez ustami chociaż osobiście wole palcami, nie wiem może jestem dziwna ale nie kręci mnie mineta, po prostu nie potrafie sie całkowicie na tym skupić nie mówiąc już o orgaźmie chociaż samej wystarczy mi czasem nawet kilka minut żeby sie doprowadzić, więc wole jak on jest w środku