Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
marta8526

potrzebuje pomocy - zwolnienie w trakcie ciazy

Polecane posty

Witam , jak w temacie , potrzebuje pomocy z naliczeniem kwoty ktora bede otrzymywac na zwolnieniu w trakcie ciazy ;) czy byla ktoras z Was w podobnej sytuacji tj . pracowalam na pelny etat ale umowe o prace mialam tylko na 1/4 etatu z tym ze pracodawca obiecal mi pelny etat bo kilku miesiacach a wiec przepracowalam prawie rok i mialam dostac pelny etat gdy zaszlam w ciaze ,pracodawcy powiedzialam o tym fakcie i jak obiecal tak zrobil z tym ze zrobilismy tak ze zwolnil mnie i po 2-3 tygodniach zatrudni ponownie na pelny okres gdzie na reke mialabym dostawac 1500zl , teraz takie pytanie czy wyliczona zostanie podstawa z kilku miesiecy ? czy z tej kwoty tj bede dostawac 1500zl ? jestem troche zalamana bo wiem jak to bedzie wygladac, ze naciaganie zusu ale to mi obiecal pracodawca i tak zrobilismy , jestem 2 miesiac na zwolnieniu a pieniedzy nie mam , umowe mam na 2 lata z nim podpisana , prosze o pomoc czy ktoras z Was byla w podobnej sytuacji :) pozdrawiam , juz nie moge sie doczekac mojej malej dziewczynki :) pozdrawiam !

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować