Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wszyscy autorzy Przemka 22

Kochani! Zarządzamy burzę mózgów!

Polecane posty

W związku z rejestrowaniem przez naszą ekipę coraz większej ilości negatywnych opinii dot. omawianego projektu, postanowiliśmy udobruchać Was i... nie! nie uraczymy Was tym razem kolejną fota penisa :D - chcieliśmy prosić Was o pomoc w nadaniu odpowiedniego kierunku dalszym losom naszego bahatera. Jak zapewne zauważyliście, Przemek niedawno stracił prawictwo oraz nie za bardzo potrafi poradzić sobie ze swoimi uczuciami wobec jednej z forumowiczek. Jednocześnie bardzo intensywnie stara się skupić na poszukiwaniu pracy nie tylko w swojej mieścinie, ale również za granicą. Nadszedł w końcu czas, abyśmy wspólnie przemyśleli dalszą przyszłość i zdecydowali, do jakich celów powinien dążyć nasz młodzian. Prosimy zatem, piszcie, czego oczekujecie po tym odważnym, charyzmatycznym chłopaku - dziękujemy z góry i pozdrawiamy Was serdecznie!

Gość Stały bywalec
Przemo powinien zgłosić się do ekipy lecącej na Marsa. Pa pa, przebrzydły erotomanie

A Ty co? Przemyciłes modem do wioski amiszów?:P ­ Kim jest przemek. Dowiem sie? Akurat obecnie to najciekawszy temat. Chyba dlatego, że jedyny aktywny:O

Proszę nie ponaglać. Przedstawicielka "ekipy" zajmowała się czynnościami pielęgnacyjnymi wielu obszarów swojego ciała po kolei. Wyjaśniam- Przemek 22 to kolejna odsłona znanego kafeteryjnego projektu o nazwie "prawik". W celu uzupełnienia Pańskiego rażącego braku znajomości naszego projektu polecam lekturę forum oraz ogólne zwiększenie częstotliwości przebywania w tym miejscu. 🖐️

"kolejna odsłona"? A tu w ogóle jakas kurtyna jest? Czy "ekipa" przerobiła ja na kostiumy?

Gość yyyKafeKrytykant
wydaje mi sie, ze odkad przemek nie jest prawikiem to nie jest to juz samo :( chyba nie bede juz sledzic jego losow, drugi sezon jakos mnie nie interesuje

Wybaczcie, misiaczki. 👄 Natenczas wybywam, albowiem za siedzenie z Wami poza wyznaczonymi godzinami pracy mi nie płacą. Nie czuj się jednak bezceremonialnie olany, mistrzu... Z pewnością niedługo któryś z współtwórców przejmie po mnie pałeczkę i odpowie wyczerpująco na Twoje pytania. Bye. 🖐️

Gość wszyscy wiedzą kto...
Oj tam wystarczy popatrzeć po tematach, codziennie jest dużo jego tematów :) Wystarczy aby określić poziom tego osobnika :D

Gość wszyscy wiedzą kto...
mistrzu widać nie należysz do wszystkich :P

Gość czytajcie to
tłumoki