Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karaluszkowa

Tak bardzo się boję

Polecane posty

Gość karaluszkowa

Moze ktos mi doradzi, za mniej wiecej 2 tygodnie mam pierwsze spotkanie. I brdzo sie boje. Piszemy ze soba prawie 3 lata i w koncu zaproponowalam spotkanie. Nie wiem czy dobrze zrobilam, mam duzo kompleksow. Mam nadzieje, ze na moj widok nie ucieknie. Kompletnie nie wiem w co sie ubrac, mam kilka pomyslow ale nie wiem czy tak wypada. Uwielbiam chodzic w spodniczkach i sukienkach, a moze powinnam spodnie zalozyc?

Gość erqocv
Czemu dopiero teraz sie spotykaciue?

Gość karaluszkowa
Nie wiem, po prostu wcześniej nie było możliwości się spotkać. Troche to jest skomplikowane, nie chcę opisywać mojego życia dlaczego po co i na co. Nie dało rady wcześniej i tyle.

Gość cóż
Podstawowa zasada - masz być sobą! Ja też kiedyś spotykałam się z facetami w ten sposób aż w końcu trafiłam na tego jedynego dziś mojego męża :) jeśli byłaś z nim szczera przez te lata swobodna w rozmowie mieliscie zawsze coś do obgadania to nic się nie bój! Ubierz się oczywiscie jak na randkę! Masz byc naturalną wymienialiście się zdjeciami?

Gość karaluszkowa
Tak, on twierdzi ,że jestem ładna i zgrabna ale mi się wydaje,że tylko tak pisze.