Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamieniak2468

moja dziewczyna pisze malo smsow pomozcie mi i powiedzicie dlaczego tak jest ...

Polecane posty

Gość kamieniak2468

Na poczatku pisala duzo aa teraz pisze strasznie malo to pierwsza rzecz ,,, dryga rzecz dbam o higirene i myje zeby i wogile jestem czyscioszkiem a ona wogole niechce calowac mnie z jezyczkiem a jak juz dojdzie to tego rodzaju pocalunku to jest bardzo krotki, przeszjadza mi to ze daje mi duzo buziakow bo buziaki to ja dostawalem od kolezanek czasami ale dawaly mi... ja mam 19 lat a ona 16..spotykamy sie bardzo czesto martwi mnie tez to ze jak ja cos boli albo jeje cos jest to nie chce mi powiedziec tylko to ukrywa bo jak twierdzi nie chce mnie martwic,,, z mojeje strony uczucie jest bardzo silne ale z niej bylo na poczatku i nie bylo to chyba uczucie tylko jakies zauroczenie mocne bo teraz ona malo sie mna interesuje, nawet seks juz nie jest taki jak na poczatku :( :( :( :( :( prodsze Was drodzy forumowicze kafeterii o pomoc :) Dzieki za wszystkie odpowiedzi :)

Gość kamieniak2468
nie :(

Gość wwtwtwtw4ttt
moze doladuj jej konto?

Gość wwtwtwtw4ttt
moze doladuj jej konto?

Gość wwtwtwtw4ttt
moze doladuj jej konto?

Gość chybabbba
moze doladuj jej konto?

Gość rrfffggguhkhk
a co na to twój lekarz?

Gość kamieniak2468
Dziekuje wszytkim inteligentnym za odpowiedzi typu doladauje jej konto, odpowiadam, ma na abonament, ale niestety TY na abonament od starych mozgu nie dostales, nie dostalas kretynie, kretynko :)

Gość ahahahshjdjd
jakby moj znajomy mial taki problem, to sama bym go zabila.

Gość Trampolina123
Moim zdaniem ona Cię nie kocha, a Ty z kolei tak ją osaczając tylko jeszcze bardziej ją odstraszasz (mam na myśli pisanie setki smsów, całowanie się jak ona nie ma na to ochoty itp.) Odpuść sobie, poza tym ona ma dopiero 16 lat!!!

Gość yyyKafeKrytykant
moze nie umiesz sie calowac nie wymagaj od 16 latki wielkiego uczucia

Gość kamieniak2468
wszyscy macie racje, ale to smutne jest, masz racje trampolino ona mnie pewnie juz nie kocha :( :( :( pomozcie mi prosze ... nie daje juz rady , nie wyobrazam sbie zycia bez niej , przepraszam ze zawracam Wam glowe, zawsze marzylem o wielkim uczuciu, chcialem milosc ktora przetrrwa wszystko, jestem beznadziejny :( :(

Gość kamieniak2468
zawsze chcialem aby dziewczyna kochala mnie tak bardzo mocno, nie jestem brzydkim chlopakiem ale jakos niesmialy jestem i przez to nie mialme nigdy dzieczyny i kiedy ja poznalem to naprawde sie zakochalem,, jeszcze raz dziekuje Ci trampolno za odpowiedz,mimo ze smutna to prawdziwa Dzieki ...