Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mileyooo

ciąża?! pomocy!

Polecane posty

Gość mileyooo

Stresuje się, że jestem w ciąży :( Nie jestem głupia ani bardzo młoda, mam 21 lat i stałego chłopaka. Zabezpieczamy się prezerwatywami, kiedyś dla większego bezpieczeństwa byly tabletki i prezerwatywy ale teraz już nie mogę tabletek przyjmować. Okres spóźnia mi się już bardzo długo, powinnam dostać koło 22-25 kwietnia a tu dalej nic :( żadnych objawów nawet. Jedyne co zauważyłam to olbrzymi apetyt i wrażliwe piersi na dotyk, miałam też zachwiania nastrojów i dużo irytacji. Jestem tez często przemęczona tzn takie uczucie, zmęczenia, ciągle bóle głowy, raz migrena z wymiotami z rana (a ostatnią migrenę miałam okolo pol roku temu i zanikły przy odstawieniu tabletek anty) Gumka nigdy nie pękła ani się nie zsunęła, jednak chłopak kończył będąc we mnie (tzn z tą gumką). Naczytałam sie jeszcze,ze nawet jak prawidłowo używa się gumek, może zdarzyć się wpadka, w końcu nic nie daje 100% bezpieczeństwa, tak się nakręcam, że ze stresu już chodzę po ścianach a testu zrobić nie mogę bo nie mam żadnej kasy ani transportu do miasta a w mojej pobliskiej aptece nie przyjmują kart :O

Gość Mańka65
Musisz iść do lekarza,bo tu nikt nie stwierdzi,czy jesteś w ciąży,czy nie.