Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WymaŻona

Chcę być żoną, mężu przybywaj ! Kojarzymy pary.

Polecane posty

Widzisz, Autorko, obecnie rola kobiet i męskie podejście się trochę zmieniło. Wielu facetów nie wyobraża sobie takiej standardowej stereotypowej żony. Przez co wielu kobietom jest trudno, bo chcą być jednocześnie w 100% najlepsze w pracy zawodowej i w domu, a czas nie jest z gumy. Typowe kury domowe rzadko są szanowane, wystarczy przeczytać tematy z Kafe. Na początku było o.k. Facet cieszył się, że ma uprane i posprzątane, ciepły obiad. Ale na dłuższą metę nie służyło to związkowi. Przestawał ją szanować, wkurzał się, że wydaje JEGO pieniądze. Facet powinien mieć obowiązki domowe, a kobieta niezależność finansową. Inne relacje sprawdzają się naprawdę rzadko

Gość WymaŻona
Dobra Izabelo, Hahaha, no rozbawilaś mnie :) Ja muszę AUTENTYCZNIE LECIEĆ DO KUCHNI, bo zaprosiłam znajomych na kolację. Obiecuję skontynuować temat o moralności, pozdrawiam :)

Gość blablabla ....
WymaŻona nikt Ci nie każe stać się rekinem biznesu, raczej chodzi o to żebyś "nie oddała" całej siebie mężowi i dzieciom, bo uwierz mi, nikt absolutnie nikt Ci za to nie podziękuje szczególnie pary muszą dbać o to by każde miało własny świat, własne zainteresowania i znajomych, Twój mąż szybko przestanie Cię szanować jeśli będziesz tylko żoną swojego męża żyjącą jego życiem i problemami. Izabella ma rację i to co pisze można chyba nazwać zdrowym egoizmem, w bardzo pozytywnym sensie

Gość Mnr3
Szukasz męża? Zerknij na blog mężczyzny, który szuka żony: milioner3@blog.pl