Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wiolkka

Czy moge byc w ciazyy??:)

Polecane posty

itam. Ostatnią miesiaczke mialam 17.04. Od 21 . 04 zaczelam kontrolowac kiedy nadejda dni plodne,uzywalam do tego testow owulacyjnych..dopiero wczoraj moj test wyszedl pozytywny(dwie grube i wyrazne krechy) czulam ze to ten dzien,po sluzie i mierzeniu tempki. Dzien przed wykonywanym testem wspolzylam z moim partnerem,doszlo to wytrysku we mnie:)-bylo to dwa dni temu. Natomiast do czego zmierzam,dzis rano obudzilam sie z kluciem prawego jajnika przypominajacy bol do kolki.Rano zrobilam kolejny test,wyszedl bardzo intensywnie podobny do tamtego sprzed dwoch dni natomiast kreska jedna jest mniej intensywna. Moje pytanie,czy sadzicie ze plemniki partnera przetrwaly te dwa dni i z dniem wczorajszym moglo dojsc do zaplodnienia. I czy dzis skoro odczuwam ten bol jajnika i wogole to tez jest dzien owu??Mam jeszcze dzis probowac. Co o tym myslicie?? Bedzie to moja pierwsza ciaza,mam 20 lat i planujemy z partnerem zalozyc rodzine.

Gość brak argumentow, proste...
spokojnie moga przetrwac, ale czy przetrwaly i czy dojdzie / doszlo do zaplodienia, to nikt ci nie powie, teoretyczne w cyklu masz ok 30% szans na ciaze przy sprzyjajacych wiatrzach wiec nawet jak dotrwaly to nie jest powiedzialne, ze bedziesz w ciazy bol janika moze oznaczac milion rzeczyi niekoniecznie owulacje, paradoksalnie moze bolec prawy a owulowac lewy warto powtorzyc, zeby zwiekszyc szanse ;)