Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomponikkk

dylemat wózkowy: x-lander vs maxi cosi

Polecane posty

Gość pomponikkk

jak w temacie..szykuje sie do zakupu wózka.. przegladam fora, czytam opinie... jak narazie sklaniam sie ku tym dwóm modelom: x-lander x-move lub maxi cosi mura 4..czy mozecie drogie mamy doradzic ktory z nich jest lepszy??oczywiscie podjedziemy do sklepu zeby zobaczyc jak sie prowadzi itp, ale chcialabym najpierw poznac opinie mam uzytkujacych w/w modele... z góry dziekuje za opinie :)

Gość joool,ll
mam x- landera move i jest ok, świetnie się prowadzi, jest zwrotny, funkcjonalny po każdym podłożu dobrze jedzie, gondola raczej z tych mniejszych,ale nie przesadzajmy szczególnie dla dziecka urodzonego wiosną, latem wystarczy. z wyglądu też fajny.

Gość pomponikkk
ja rodze w sierpniu, mieszkamy w bloku na parterze, mamy kombii wiec nie bedzie problemu z wielkoscia po zlożeniu.. na wage tez nie patrze bo tachac go nie bede.. od wczoraj siedze na forach i czytam.. jest duzo pozytywnych opinii o Maxi Cosi.. o x-landerze tez ale z tego co czytam one strasznie trzeszcza i czesto ląduja w serwisie bo co chwila sie cos psuje.. wizualnie bardziej podoba mi sie x-lander, z kolei maxi cosi ma zdecydowanie lepsze opinie ale mniej mi sie podoba (np ten pałąg w spacerowce)..stad moje rozterki..

Gość joool,ll
u mnie nic nie trzeszczy, a w zimę jeździliśmy dużo po masakrycznych drogach.

Gość mama123julii
x-lander xa my mamy i narzekac nie moge, ma swietne kola, super sie prowadzi, w pogode czy nie pogode o kazdej porze roku jest niezawodny, jedyny minus w nim to to, że jak robię zakupy troszkę cięższe, tj. olej i/lub słoikowe rzeczy to odmawia lekkości i muszę troszkę się namęczyć, żeby pod krawężnik podjechać

Gość mama123julii
bzdura, nic nie trzeszczy :)

Gość pomponikkk
czyli narazie przewaza xlander...

Gość pomponikkk
Podnosze