Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajnikkk..

co dzisiaj jedliście

Polecane posty

Gość pytajnikkk..

..

Gość majbiiilovee
wtyd sie przyznac ale jestem na diecie od 15.00 :)

Gość bbbananowa historia
Na sniadanie tylko pol kawy, bo skonczylo mi sie mleko i kawalek kielbasy z serem zoltym, bo nic innego nie mialam w lodowce. Potem poszlam na zakupy i wypilam duza kawe Latte, po powrocie do domu zjadlam pudeleczko malin i wypilam troche coca-coli. Zjadlam troche lodow, ale tylko z 2 lyzki, bo trzymam je na deser. Zaraz bede gotowac kolacje: udka z kurczaka z ziemniakami i salatka. No i lody na deser :)

Gość bbbananowa historia
A, i jeszcze jogurt dzisiaj zjadlam.

Gość viki022
Na sniadanie tosty i croissanty, na drugie szarlotke z lodami, pozniej sushi, na obiad steki z surówka i frytkami, przed chwila pizze, a teraz ptasie mleczko i czipsy :P

Gość policjanttt....
niestety nic

Gość Luce Granne7
na sniadanie kawałek zapiekanki z wczorajszego obiadu takiej z miesem kaszą i serem na obiad 2 pulpety z mizerią. nic więcej nie jem żołądek mnie dziś boli

Gość galiljjo
Rano bulke z szynka iserem i salata.Potem jogurt.Obiad -schabowy z ziemniakami i salata.a i jednego princ-pola duzego.Tyle.

Gość erwerwerw
ja własnie jem sniadanie, pól bułki, parówka, pół pomidora, torche serka grani. Przedtem jeszcze zjadłam w locie jedna parówę, i wypiłam kubusia

Gość arvenn
Aż wstyd się przyznać, ale do porannej kawy zjadłam cała paczkę amerykanek wedlowskich, tak mi smakowały, że nie mogłam się oprzeć. Trudno najwyżej nie będę jadła śniadania.

Gość arvenn
Dodam że ważę 148kg i podczas załatwiania potrzeb fizjologicznych muszę podtrzymywać rękoma fałdę brzuszną by nie wpadła do sedesu i nie uległa zabrudzeniu