Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NISSIA16 ^^

Bardzo boli poród ? ....

Polecane posty

Gość NISSIA16 ^^

:( :( :(

Gość kslslkdslksl
EEE skund :D Sama przyjemność :D

Gość Hgv jj k
Nie, on nie boli on swedzi:)

Gość hestia24
głupie pytanie

Gość kslslkdslksl
Bardzo boli. Parcie to już sama przyjemność :D

Gość dsgsdggsd
Matki POlki zjedzcie mnie. całą ciąże mialam humory, wieczorami siegalam po fajki. od 12lat pale wieczorami. w ciazy tez:( dziecko urodzilo sie zdrowe, ja natomiast mialam schize na astme i alergie:(cos strasznego czy poród boli?jak szlam do szpitala bo leciala mi juz krew to tak sie balam ze zapomnialam na tydzien o fajkach, bylam na straszliwej operacji wyciecia migdalków i po operacji myslalam o fajkach, a przed porodem zapomnialam. tak sie balam ze szok! nawet raz nie zatesknilam za nimi, wiedzialam od dawna. w szpitalu nie skompromituje sie szlugiem jak reszta lasek z oddzialu. owszem przyznalam sie do papierosów, ale nie zapalilam. wiec wyobraz sobie jaki to lęk. jeszcze wiekszy niz przed najazdem talibów. a bol? nie wiem. zrobili cesarkę.

Gość olk
No wiesz to zależy mnie nie bolało od pierwszych skurczów do samego porodu minęło 7 godz ,7 znośnych godzin ,drugi poród cc wiec nic nie bolało już wcale . Ty z tymi papierochami to się nie chwal to ze dziecko teraz jest zdrowe to nic nie znaczy ,Twoje faje mogą wyjść mu za pare lat .oby nie .

Gość fgrfret
Mój drugi poród (4 tyg. temu) trwał 5 h w tym bardzo bolesne skurcze miałam dopiero od 4-tej godz. Najbardziej bolały mnie skurcze parte...

Gość BOLI JAK CHOLERA
urodziłam 3 dzieci koszmar za każdym razem ale żyje

Gość blexkiohi
Boli tak ze nawet jak sie nastawisz na mega mega bol to ii tak sie zdziwisz ze moze tak bolec,najgorzej po,bo porod to emocje,a po juz opadna i zaczyna sie jazda,a nikt nie mowi jak w pologu boli,,nie mysl o tym i tak nie zdajesz sobie sprawy z tego jak bedzie zle

pamiętam jak dziś w nocy wychodzilam na balkon, a wtedy sie okazalo ze polowa osiedla tez nie spi i pali! obciach:(

Gość szatyyyyyyynka27
Mnie bolały skurcze.parte już nie to juz byla ulga,ze zaraz po wszystkim bo po 12 h miałam dość.a sam poród juz w ogóle mnie nie bolał

Mnie do 5cm prawie nic nie bolało, od tak jak na miesiączkę trochę. Potem dostałam darmowe zoo, więc nie wiem, za to potem jak miałam 10cm i kazali się wstrzymywać od parcia to bolało bardzo, ale dało się przeżyć (tzn. nie myślałam jak to niektóre czasem piszą, że zaraz umrę itp. hehe). A jak już mogłam przeć to znów praktycznie nic nie bolało, parcie przynosiło ulgę :) Ogólnie wspominam poród dobrze. Niebawem czeka mnie drugi i niby już wiem co i jak, ale że każdy poród jest inny to i tak znowu się stresuję i boje że mi dadzą oxytocynę albo że będę miała bóle krzyżowe itp. Człowiek chyba zawsze się obawia.