Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 000999999999998

dlaczego faceci maja takie wielkie wymagania co do wygladu kobiety ?

Polecane posty

Gość 000999999999998

dlaczego musi byc nienaganna twarz, sylwetka i ubior, przeciez na to trzeba duzo kasy, wysilku, czasu i szczescia od losu do urody, a sami sa brzydcy, niezadbani i nic ze soba nie robia, dlaczego - sie pytam ?!!!

Gość jakie wielkie wymagania?
kobieto przestań czytać babskie gazety!!! Spotkaj się choć raz z prawdziwym mężczyzną a nie siedzisz w necie i babskich gazetkach typu cosmopolitan .

Gość Akurat to kobietom coś się
ubzdurało, że muszą wyglądać idealnie w każdym calu. Niektóre nawet z domu nie wyjdą bez makijażu :P

Gość taka jedna.....ja :)
nie zauważyłam tego :)

Gość popycham posty
bo stoją

Gość co nam ciemnote wciskacie ????
to po choooj ogladacie sie za mlodszymi, ladniejszymi, zgrabniejszymi i elegantszymi kobietami ???!!! po co nas zdradzacie, zostawiacie dla ladniejszych ??? zakladane choooje

ja mógłbym zapytać dlaczego kobiety mają tak wielkie wymagania co do statusu społecznego i zamożności mężczyzn :) każdy kij ma 2 końce

racja w 100%, chcecie pieknych kobiet, szczuplych, zadbanych, wiecznie mlodych, dobrze ubranych, a sami z bebenami piwnymi chodzicie, nieogoleni w byle czym i smierdzicie z ZEROWA sylwetka dodajmy

Dave_Gahan , bo nie macie urody wiec tez chca miec jakis wymog do was, by oplacic to wszystko kolo siebie byscie byli zadowoleni, tepe osly

no bo po co mi kobieta która mnie nie kręci, nie podnieca, nie rozpala zmysłów? po co mi kobieta na widok której mnie mdli? a mdli mnie na widok SADŁA zlokalizowanego na biodrach i udach .. teraz już wiesz?

Faceci który tak mówią z zasady albo są samotni, albo na gadaniu się kończy bo ich partnerkom do ideału z zasady wiele brakuje.

taaaaa i na temat kobiecego ciała wypowiada się ten, który żadnego nie widział 🖐️ Największe wymagania mają Ci, którzy kobietę widzieli tylko na zdjęciach :)

Gość fhnjhgfgh
Przecież taka powinna być kobieta , piekna zadbana mądra i niedostępna :D

co nam ciemnote wciskacie ???? - czyli jestes brzydka jak noc, a szukasz bogatego i się dziwisz że nie znalazłaś ? :) powodzenia ! to normalne że każdy ma jakieś wymagania co do płci przeciwnej, inaczej każdy parzyłby się z każdym.

Gość kobiety uważają, że faceci nie
powinni mieć żadnych wymagań co do partnerki i brać najgłupszą, najbrzydszą i najwredniejszą z podziękowaniem.

Samotny Romantyk II , a po co kobiecie brzydki facet, ktory nie podnieca, nie rozpala zmyslow, po co ? z czym wy BRZYDALE do kobiet startujecie, z czym ? ze tez macie czelnosc, paskudy

lecz wciaz te glodne kawalki wciskacie kobietom, ze powinna wybierac brzydala, bo nie zdradzi, bo tamto bo sramto, ale BRZYDALA ? ktory nie podnieca, nie kreci i nie rozpala zmyslow ! na widik ktorego MDLI.

Gość druga kawa
taaaaa i na temat kobiecego ciała wypowiada się ten, który żadnego nie widział.......hahahaha,dobre fikuu mikuu atak serio to chyba tylko nam kobietom tak sie wydaje ze tylko z wygladem perfekt mamy szanse u faceta....patrzac z drugiej strony to chyba polacy sa tylko tacy wybredni,ja dla amerykanow jestem obiektem westchnien,wysoka,szczypla blondynka z niebieskimi oczami i lekkim makijazem itd.....spotykalam sie po rozwodzie z polakiem serio brzydkim,niskim,zaczynajacym lysiec itd spotykalam zeby tylko ktos byl w poblizu i co?? po jakim czsie dowiedzialam sie ze nie jestm w jego typi bo on lubi szatynki i wiecej makijazu,noz ku*rwa to mnie sie ludzie pytali dlaczego z nim jestem a on mi taki wywyad odpali,zakonczylkam znajomosc to dopiero zaczal za mna lazic......polacy sa beznadziejni