Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 000999999999998

dlaczego faceci maja takie wielkie wymagania co do wygladu kobiety ?

Polecane posty

Gość wrednydziś
prócz twarzy, sylwetki i ubioru musi jeszcze chętnie robić OZP inaczej odpada

Gość ładna kobieta= ładne dzieci
od faceta wymaga się zasad moralnych

Gość 000999999999998
i na 2 baty

Brzydki i bogaty ! :P Czemu faceci myślą, że kobietom tylko na kasie zależy? Przecież laski same na siebie zarabiają. Nie chodzi nam o to, żeby facet miał kasę, a nie był leniwy i nic sobą nie reprezentował

ważne jest, aby kobieta przyciągała... miała to coś - co sprawia, że wszyscy patrzą, obserwują i boją się podejść, aby nie dostać kosza... a jak już podejdzie... to widzę w oczach, że to ja ciągnę za sznurki :) ;D

Gość druga kawa
juz to zakonczylam :) x taaa,faceci duzo gadaj i chwala sie przed kumplami ktory ma ladniejsza itd a jak przyjdzie co do czego to robia fochy i zazdrosni jak cholera jeden o drugiego......pier*do*le zostaje singlem niz bawic sie w jakies meskie gierki i sztuke odgadywania

Ja po tym jak mnie rzuciło mnie pięciu facetów stałam się zimną suką i olewam wszystkich, niech cierpią

samotny romantyku, nei kocha się kogoś za idealna figurę ALE ZA TO JAKI JEST, jesteś małym chłopcem i wydaje ci się że ładna buzia z telewizji to jest coś

z drugiej strony romantyk ma racje, nie mozna byc z kims kto ma cudowny charakter a cie nie pociąga

"Faceci też mają wysokie wymagania, tak samo jak kobiety" x Faceci na których zwracacie uwagę owszem. Czyli top 10%. No ale jak najbardziej jest to uzasadnione skoro lepią się do nich wszystkie kobiety

pociąganie to reakcja na tą osobę, na głos, uśmiech itp :) jeżeli ktoś skreśla drugą osobe bo eni ma idealnej figury, to ejst kretynem

Romantyk, ale to już nie jest romantyczne :P Prawiczek, nie prawda, jedyne moje wymaganie to ma być wysoki

Fiku, a tu racja. Ale ja np skreślam jednego faceta bo jest za niski i nie uważam sie za kretynke

fiku, ja skreślam przez tłuszcz na biodrach i udach .. a nie jest to nieuleczalne, jak kobieta włoży troche wysiłku to da się to opanować. Kiedyś dowodem miłości dla faceta było żeby laska poszła z nim do łóżka, Dla mnie dowodem jej miłości do mnie jets to że ona zadba odpowiednio o swoje ciało.

romantyku, skoro taki jest twoj ideal to nie ma w tym nic zlego, ale obawiam sie ze przez te wymagania zawsze bedziesz samotny :(