Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cierpliwosci...

CO WAS IRYTUJE W WASZYCH FACETACH DZIEWCZYNY ?

Polecane posty

Gość cierpliwosci...

ja mam dosc jego lenistwa, najchetniej by nic nie robił tylko lezał wygodnicki pan, duzo jest takich, czy to juz plaga ???

Gość lubie to ....
a dlaczego zakladasz, ze inne kobiety tez postanowily mieszkac z irytujacymi je facetami?

Gość to, że nie jest jak mój
przyjaciel.

Gość lubie to ....
partner romantyczny powinien byc rowniez naszym przyjacielem, a nawet powiedzialabym przede wszystkim i najlepszym przyjacielem. jezeli tak nie jest, nalezaloby zweryfikowac powody, dla ktorych z taka osoba jestesmy. i byc moze poszukac sobie na partnera zyciowego kogos, kto tym przyjacielem BEDZIE.

Gość cierpliwosci...
wiele dziewczat sie skarzy na swoich facetow znajoma po 3 latach zwiazku non stop nadawała na swojego chłopaka

Gość wszystko irytuje
faceci to dno.

Gość viki022
Bywa upierdliwy( w stylu: zjedz coś, ubierz sie ciepło, nie pij tyle...) i wkurza mnei jego zazdrość.

Gość lubie to ....
no ale po co byc z taka osoba? zeby inni nie gadali, ze sama? przeciez to wrecz wstyd tak nadawac na swojego faceta, bo inni moga pomyslec, ze jest jakas frajerka i debilka, skoro z nim jeszcze siedzi ;)

Gość cierpliwosci...
chyba odwrotnie - on frajer ze z nia siedzi skoro ona mu d*** obrabia za plecami

Moim zdaniem jeśli facetowi zależy, to się stara dla swojej kobiety i robi wszystko, żeby była zadowolona. Więc kiedy mnie coś u mojego irytowało albo mi czegoś brakowało, mówiłam o tym, a facet mój brał sobie do serca. Gdybym źle się czuła w związku, to bym go zakończyła. Nic, absolutnie nic nie złości mnie ani nie irytuje w moim partnerze. Akceptuję go całego.

Gość lubie to ....
oboje maja cos nie tak z glowa, ze ze soba siedzia, no ale coz poradzic ;)

Gość ,mnie irytowała od
zawsze TENDENCJA DO KŁAMANIA ORAZ WTRĄCANIA SIĘ W MOJE SPRAWY reszte potrafie zaakceptowac

Gość cierpliwosci...
mało tego, nie dosc ze go obgadywała to jeszcze zdradziła i to nie było raz, bo to trwało pare miesiecy, wdała sie w romans z innym a swojemu powiedziała ze sie zakochała :D nie wiem jak sie miedzy nimi układało ale po ok.3 latach wzieli slub chyba musi ja bardzo kochac ten chłopak, nie było dnia zeby na niego nie gadała

Gość samasamotnamagda
a mi facet obrabia dupe do innych :O

Gość cierpliwosci...
ja swojego musze jeszcze podchowac jesli mi cos nie pasuje to mowie a on sie słucha :) nie ma wyjscia :)

Gość widać mało, która chce
porządnego faceta

Gość cierpliwosci...
jak ci obrabia d*** za przeproszeniem to go kopnij w d*** poznasz kiedys takiego ktory cie bedzie szanował

Gość cierpliwosci...
jak poznajemy facetow to myslimy ze sa porzadni, z czasem niestety wychodzi wasze prawdziwe ja ...

Gość mineralnaa
potrafi przesiedziec przed tv caly dzien :/ albo tv albo gry... ile mozna ?

/Moim zdaniem jeśli facetowi zależy, to się stara dla swojej kobiety i robi wszystko, żeby była zadowolona./ ­ Szkoda, że nie działa to w obie strony.

/jak poznajemy facetow to myslimy ze sa porzadni, z czasem niestety wychodzi wasze prawdziwe ja/ ­ Akurat ci naprawdę porządni to są ciągle sami bo głupie lalki jak wy ignorują ich dla takich dupków jak ja :D

Gość cierpliwosci...
a czy taki dupek jak ty potrafi na prawde kochac? czy tylko udaje? czy byłby z kobieta dla wygod np.?

Gość cierpliwosci...
hahahaha :D doprawdy ?

Gość Dokładnie Ci naprawdę porządni
są zwykle sami.

Gość internetowy poeta
Dlatego, ze kobiety, biora sobie alkoholika z mysla, ze on przestanie pic dla niej. Biora ruchacza i skurwysyna bo mysla, ze zrobia zniego porzadnego czlowieka itd itd. A wszytko po to bo sa masochistkami rzadnymi emocji. Mam ndziej, z enie kazda to kreci. BO mozna miec interesujce zycie z porzadnym facetem bez nalogow. No ale...

Gość gość
lubie jak moj facet nosi za mnie ciezkie rzeczy jak np. Idziemy do sklepu. Jak placi za wszystko gdy wychodzimy. Spodobalo mi sie jak kiedys jechal za nami samochod ob go w ostatniej chwili zauwazyl i mnie odciagnal z ulicy. Lubie gdy mowi ze uwielbia dzieci. Jak mi sie tlumaczy ze zapalil papierosa i w ogole jak mi sie tlumacze a ja udaje ze sie mega zloszcze

Gość gość
gość dziś X Mowisz o swoim tacie czy chlopaku?