Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkeerrrr

Chcę otworzyć własny, mały interes

Polecane posty

Gość kkeerrrr

Taka budka, w środku byłyby dwa stoliki i 8 krzeseł. Moja budka gastronomiczna serwowałaby Kebab - 10 złotych Tortilla - 12 złotych Hamburger - 6 złotych Chickenburger - 6,50 Schabburger - 6,50 Hamburger - 5,50 Hot-dog - 4,50 Hot-dog francuski - 3 złote Frytki - 3,5 Myślałabym żeby wprowadzić jeszcze kurczaka z rożna i pizza - ale z tego to raczej bym zrezygnowała.

Gość radek z bydgoszczy
jak chcesz otworzyć wlasny biznes, skoro masz mały interes? zafunduj sobie najpierw operację wydłuzenia penisa cwelu

Gość kkeerrrr
Jestem kobietą cwelu :) A tak poważnie to powiedz mi czy taki interes pójdzie? czy powinnam odpuścić?

Gość gastronomia to zły
biznes :( :(

Gość ejbisi1986
Lepiej otwórz jakiś sklep internetowy, przynajmniej nie będziesz musiała użerać się z sanepidem itp.

Gość hljh;j;
drogo... W Mcdonaldsie czy KFC jest taniej i smacznie, jem niezdrowo ale przynajmniej nie zarazą mnie jakims gownem

Gość kkeerrr
Mieszkam w małym miasteczku. A tu już kilka takich budek jest!

Gość Minka4

Biznes uda sie nam bardzo szybko otworzyc i to praktycznie kazdy. Tez w gastronomie mozna inwestowac. Np. swoja piekarnia, cukiernia sie sprawdzi. Takie worki do tortow www.kee-seal.pl/pl/seria-mlyn,22.html beda sprawdzone. Otwieracie biznes tego typu?

Gość Adi21

Pomyśl o franczyzie, nie trzeba wiele inwestować a wszystkiego możesz się nauczyć na szkoleniach. Cuk ma ciekawe warunki współpracy. 

Gość Matylda

Jeżeli ktoś nie ma pomysłu na biznes to otwiera restauracje, bar. U nas w mieście w co drugim lokalu jest jakaś knajpa. W większości pustki albo młodzi siedzą przy napoju za 10 zł przez kilka godz. Jak na takim biznesie zarobić? 

Gość tyle
1 minutę temu, Gość Matylda napisał:

Jeżeli ktoś nie ma pomysłu na biznes to otwiera restauracje, bar. U nas w mieście w co drugim lokalu jest jakaś knajpa. W większości pustki albo młodzi siedzą przy napoju za 10 zł przez kilka godz. Jak na takim biznesie zarobić? 

ceny zrobi przystepne i ludzkie i zarcie zwykle na ktore stac