Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirka skorkkakaaaa

Zaproszenie na wesele czy inne uroczystosci rodzinne gdzie pochlaniaja duzo kasy

Polecane posty

Gość mirka skorkkakaaaa

Jak jest u was. Lubicie takie imprezy. Wiadomo to wiaze sie z duzym wydatkiem. nie szkoda wam tej kasy?

Gość ano szkoda
i to bardzo

Gość jejihald
Jeśli robi się dużą imprezę, zakładając że dobrze się bawimy to ok. Ale byłam na weselach, gdzie panna młoda tylko narzekała że wszystko idzie nie tak, to wtedy nie warto.

Gość ...zaczarowana...
To zależy co kto lubi, i co preferuje .. ja jestem takim zwolennikiem ... ponieważ żyje się raz... nie wiadomo ile ... okazja do spotkania się z rodziną jak sie ma fajną.... ja mam super rodzinkę gościnna wesoła ..aż miło spędzać z nimi czas a ma ją naprawdę sporą

Gość hermionaona
Mój facet będzie miał niedługo 30ste urodziny. Zastanawialiśmy się nad imprezą w restauracji, ale wyszło nam ponad 3tys. Chyba wolałabym za te pieniądze polecieć z nim na mecz np. do Barcelony albo na F1

Gość brystol techniczny
szkoda dlatego staram sie unikac takich imprez. poza tym mieszkam poza Polska wiec koszty rosna. wole dolozyc i pojechac na wakacje :D

Gość mirka skorkkakaaaa
my mamy zaproszenie na wesele na20 czerwca. kasa by sie znalazla. do koperty 400zł minimalnie, dojazd 100zł. mojego trzeba ubrac- garnitur, buty koszula. corce sukienke. mysle ze 1000zł by nam poszlo. i szkoda mi tej kasy. bo za tepieniadze wolalabym cos dla corki. zrobic malowanie corki pokoju, kupic nowe lozku. a rodzina mojego wielce obuzeni ze niejedziemy ze nas nie bedzie.

Gość tak z ciekwosci ???
ten twój to konkubent ? mąż?

Gość hermionaona
narzeczony, mieszkamy razem

Gość mirka skorkkakaaaa
s

Gość .............,,,,,,,,,,,,,,,,,
............

Gość szkoda, ale nie zawsze da się
wymiksować, szczególnie jeśli chodzi o wesela...jak bliska rodzina to nie wypada nie iść...

Gość mirka skorkkakaaaa
to jest mojego narzeczonego ze strony taty. siostry corka.kuzynka.

Gość jackdan
ja mam w tym roku wesele kuzynki, nie mam z nią żadnego kontaktu, ona nie pokazuje się na żadnych imprezach rodzinnych, nie była nawet na pogrzebie naszego dziadka czy mojego ojca. Wszyscy mówią mi, że muszę iść, bo tak wypada. Ale jej jakoś nie interesowało co ja czuję, kiedy nie było jej na ważnych dla mnie uroczystościach

Gość huhjij
tak przeliczac? nie powinnas, nie mow ze jestes az taka biedna. nie dziwie sie ze sa oburzeni

Gość pouuuuu
Byłam teraz na weselu kuzyna. Kasy poszło full. W kopertę z mężem daliśmy 400 zł, doba w hotelu gdzie było wesele kosztowała nas 150, dojazd ok 500 km 400 zł, moja sukienka i buty też sporo. Mąż ubranie miał, więc tu wydatki odpadły. Ale kuzyn był na naszym weselu to nie wypadało nie być. W sumie nie żałuje, wybawiliśmy się.

Gość huhjij
jackdan ale ty mogłabys chociaz pokazac klasę, nie musisz dawac kasy wystarczy upominek ale byłas!

Gość szkoda, ale nie zawsze da się
nie mówię o rodzinie z którą nie ma się kontaktu tylko o rodzinie z którą jest się w normalnych, zdrowych relacjach. uważam zew wtedy trzeba być...nie powiem, czasami zal mi kasy bo takie wesele to duży wydatek, ale cóż...taka kolej rzeczy:)

oj ja lubie sie bawic i spotykac ale kasy wiadomo ze zawsze szkoda :) ale u mnei na weselu byli dali wiec ja tez chodze do ludzi gdzie bylam :)

Gość jackdan
ale im nie zależy na mojej obecności, zapraszają bo tak wypada. Nie mamy ze sobą żadnego kontaktu chociaż mieszkamy w jednym mieście. Nie wyśle nawet smsa z życzeniami na urodziny czy święta. Usunęła mnie nawet ze znajomych na fb, a teraz zaproszenie daje :D

Gość huhjij
to jest nie normalne w dzisiejzych czasach jak mozna bratu, siostrze, kuzynce, ciotce nie byc na weselu! CHORE!

Gość huhjij
jackdan TO MIEJ TĘ KLASĘ I IDZ I DAJ WAZON ZA 50ZŁ! ALE DZ BO TO DLA MNIE JEST POGARDA JAK MOZNA NIE PRZYJŚĆ A UWIERZ MI

Gość sgsgsgsgsg
A gdzie jest napisane że trzeba byc? Nie znoszę wesel i w imię czego mam sie męczyć na takiej uroczystości?

Gość huhjij
kazdy daje tyle ile ma, ale nie przyjsc to juz jest poniżenie samych siebie

Gość huhjij
sgsgsgsgsg chociazby dlatego żeby zrobic cos dla innych, zeby swietowac z nimi, żeby być... troche wrażliwości ludzie!

Gość jackdan
ona gardzi mną a ja nią i chyba nie muszę robić pokazówki jakie to jesteśmy kochające się kuzynki. Jeszcze dwójka kuzynów nie idzie, trzecia też się zastanawia

Gość fsafasfas
na wesele oszczedzali 4 lata. wydali 30tys. a nadal mieszkają w m3 z rodzicami. uwielbiam wasz rozum:>

Gość huhjij
jackdan oczywiscie ze nie musisz ale nie musisz byc tez gorsza od niej, ja bym poszła i tyle

Gość huhjij
fsafasfas co to ma do czego? ich sprawa, widocznie chcieli mieć jeden dzien w życiu naprawde wyjątkowy... poza tym za 30 tys. nie kupisz mieszkania

Gość sgsgsgsgsg
Do huhjij Nikt nie jest w stanie mnie na mówić na wesele. ślub owszem np, niedługo kuzynka męża bierze ślub. Pojedziemy do kościoła, złożymy jej życzenia , dam prezent taki jakbym poszła na wesele , ale już na sama zabawę nie mam ochoty. Nie lubię tego rodzaju imprez ani ja ani mój mąż . Więc nie pójdę i nie będę siedzieć jak na tureckim kazaniu i czekać aż się impreza skończy, bo po psuć innym zabawę . W to miejsce może zaprosić kogoś kto naprawdę będzie się bawił.