Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość geee_be

wyjazd z Maluszkiem

Polecane posty

Gość geee_be

niedługo wyjeżdżamy z naszym dzieckiem na kilka dni do rodziny na drugi koniec PL. Obawiam się tego wyjazdu bo to pierwsza nasza taka poważna podróż (dziecko 10mcy). Chcę się dobrze przygotować, może podpowiecie mi o czym nie mogę zapomnieć przed podróżą, co koniecznie trzeba zabrać?

Gość szarfkaa
Zawsze w apteczce domowej i tej na wyjazdy mam coś od gorączki paracetamol i ibufen, koniecznie probiotyk w razie biegunki, elektrolity, wit. C i wapno.

Gość gość
ja na wszelkie wyjazdy polecam zabrać probiotyk! My zawsze mamy takie "szczęście", że nas dopadają sensacje żolądkowe przy wyjazdach :/, dlatego zawsze taki probiotyk zabieram (polecam acidolac bo nie trzeba trzymać w lodówce), na pewno warto wziąć coś od bólu, przeziębienia, wodę utlenioną, elektrolity,coś na komary i na łagodzenie ukąszeń

Gość grzelana
Oj to chyba każdy kto ma dzieci ma takie niemiłe niespodzianki, szczególnie na wyjazdach ;) Ja tez uważam, że lepiej wziąć do apteczki więcej niż miałoby czegoś zabraknąć.

Gość gość
my zabieramy w podróż coś od gorączki na bazie paracetamolu (jakoś te z ibuprofenem dziecku nie smakują), coś na ząbki, alergię oraz oczywiście probiotyk (fajnie się sprawdził Acidolac)

Gość gość
Właśnie kilka dni temu moja mała miała biegunkę, trochę gorączkowała ale nie wysoko, a później przez dwa dni miała biegunkę. Dlatego zawsze na wyjazdy i w domu mam np. acidolac i elektrolity.