Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 geee_be

wyjazd z Maluszkiem

Polecane posty

Go艣膰 geee_be

nied艂ugo wyje偶d偶amy z naszym dzieckiem na kilka dni do rodziny na drugi koniec PL. Obawiam si臋 tego wyjazdu bo to pierwsza nasza taka powa偶na podr贸偶 (dziecko 10mcy). Chc臋 si臋 dobrze przygotowa膰, mo偶e podpowiecie mi o czym nie mog臋 zapomnie膰 przed podr贸偶膮, co koniecznie trzeba zabra膰?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 szarfkaa
Zawsze w apteczce domowej i tej na wyjazdy mam co艣 od gor膮czki paracetamol i ibufen, koniecznie probiotyk w razie biegunki, elektrolity, wit. C i wapno.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja na wszelkie wyjazdy polecam zabra膰 probiotyk! My zawsze mamy takie "szcz臋艣cie", 偶e nas dopadaj膮 sensacje 偶ol膮dkowe przy wyjazdach :/, dlatego zawsze taki probiotyk zabieram (polecam acidolac bo nie trzeba trzyma膰 w lod贸wce), na pewno warto wzi膮膰 co艣 od b贸lu, przezi臋bienia, wod臋 utlenion膮, elektrolity,co艣 na komary i na 艂agodzenie uk膮sze艅

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 grzelana
Oj to chyba ka偶dy kto ma dzieci ma takie niemi艂e niespodzianki, szczeg贸lnie na wyjazdach ;) Ja tez uwa偶am, 偶e lepiej wzi膮膰 do apteczki wi臋cej ni偶 mia艂oby czego艣 zabrakn膮膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
my zabieramy w podr贸偶 co艣 od gor膮czki na bazie paracetamolu (jako艣 te z ibuprofenem dziecku nie smakuj膮), co艣 na z膮bki, alergi臋 oraz oczywi艣cie probiotyk (fajnie si臋 sprawdzi艂 Acidolac)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W艂a艣nie kilka dni temu moja ma艂a mia艂a biegunk臋, troch臋 gor膮czkowa艂a ale nie wysoko, a p贸藕niej przez dwa dni mia艂a biegunk臋. Dlatego zawsze na wyjazdy i w domu mam np. acidolac i elektrolity.

Udost臋pnij ten post