Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinowa chmurka 23

co mam myslec? :-)

Polecane posty

Gość malinowa chmurka 23

Hej. Staram się z mężem o dziecko i od grudnia w końcu mam regularne cykle. Okres powinna dostać 27.04.2013 juz przed okresem pobolewaly mnie piersi ,a teraz strasznie bola mnie sutki i są bardzo wrazliwe., mam ślinotok, często chórze do WC, bola mnie plecy i bym mogła spać bez o pamiętania,ale dzisiejszy test pokazał tylko jedna kreskę. Juz nie wiem co myśleć. :(

moze poprostu test zrobilas zawczesnie :) wszystko wstakuje na ciaze moze od czasu zaplodnienia minelo jeszcze zamalo czasu zeby test to wykryl

Gość malinowa chmurka 23
Tosia. No po prostu czuje,ze to właśnie ciąża,ze się udało,ale podświadomie mi smutno,ze może znów się nie udało...

tez staram sie o bobasa - wiem co czujesz - ale musisz uzbroic sie w cierpliwosc i sie nie stresowac :) takie ciagle myslenie tez moze wywolac te wszystkie objawy :/ to tego ciagla nadzieja i stres wlasnie z tego powodu - moze utrudnic zajscie w ciaze :/ moja siostra tak pragnela dziecka ze nie mogla przestac o tym myslec - przez to wlasnie nie zachodzila :/ w ciaze najlatwiej zachodzi sie jak sie o tym nie mysli :) tak na luzie :)

poczekaj jeszcze z tydzien zrob test i jak bedzie negatywny idz do lekarza - moze wtedy test beta wykryje ciaze - znam przypadki kiedy zwykle domowe testy wychodzily negatywnie a lekarz potwierdzal ciaze :)