Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fan porodów naturalnych

Sonda na temat stanu pochwy po porodzie naturalnym

Polecane posty

Czy Twoja pochwa po porodzie naturalnym (pierwszym): 1. Nie zmieniła się. 2. Jest trochę luźniejsza, ale to nie zmienia odczuć ani moich ani partnera. 3. Jak w pkt 2, ale mi to nie przeszkadza a jemu tak. 4. Jak w pkt 2 i mi to przeszkadza ale jemu nie. 5. Jest znacznie luźniejsza i jest to dla nas problem. 6. Jest luźna, bo spartolono szycie. Coś pominąłem?

Gość aaaa on ma racje
a teraz jeszcze pytanie zadaj ,czy brzuch po ciazy zwisa i wisi jak szmata ,czy wrocil do swojej postaci :)

W pępek nie wsuwa się penisa. Niech sobie zwisa :) Ale chętne mogą podzielić się też stanem brzucha powiedzmy 6 miesięcy po porodzie.

Gość cdr:)
pochwa zmienia sie, wyglada jak zarowka, nidgy nie bedzie taka jak wczesniej i jest to wyczuwalne

Gość cdr:)
a skora u kobiety traci jedrnosc, cycki zwisaja i sa jak jakas papka, robi sie cellulit i organy wewnetrzne sa naruszone, w przyszlosci odczuwa sie bole i kosci sa slabsze.Nigdy nie urodze, mam t szczescie ze nie sram za byciem w ciazy

Gość do tego inkubatoromddddddd
wypadają włosy, robią się im syfy na twarzy po hormonach, leci im mleko, popuszczają, tyją, mają rozstępy, psychicznie też się zmieniają w ciumkające frustratki, tracą życie,

ty śmieciu, ekspercie od zakładania wątków o "zdychających" niemowlakach, nie odzywaj się w moim wątku dzieci nie masz i mieć nie będziesz - i wspaniale - chociaż jedne gówniane geny nie będą przekazane

Linijką się nie mierzyłam, ale różnicy nie widzimy. Punk zaczepienia - kiedyś jakąś mundra kafeterianka napisała, że jej tampony wypadają :-D Używałam mini i nic mi nie wypadało ;-) Brzuch ok, mogłabym poćwiczyć, ale mało kiedy mi się chce :-P śmiało ubiore bikini i bede wyglądać jak tysiące nie ćwiczących przeciętnych dziewczyn (dwie ciążę za mną, ostatnia prawie pół roku temu)

Gość super temat mnie
jako kobietę nie rodzącąl ubiącą seks to żywo interesuje. czy po porodzie jest dużo luźniej i czy ona się potem obkurcza. o takich sprawach się nie pisze, a to istotne.

Gość dhjdnd
U mnie jest troche luzniej ale doznania lepsze,lekko wychodzi mi pochwa,teraz zdecydowalabym sie na cc,rozstepow brak,brzuch nie wisi,celitis mega

Gość piekielna87
Hm, tamponów też używam takich jak przed porodem, więc nie wierzę że pochwa która utrzyma mały tampon jest "za luźna" do seksu. Nie mówiąc o tym że jeszcze 3-4 miesiące po porodzie musieliśmy używać żelu nawilżającego żeby łatwo poszło. No i częściej teraz mam orgazm pochwowy... Zmieniła się o tyle że została niewielka blizna, innych zmian nie odczuwam. Maż też nie- gdyby chciał mi taktownie ściemniać powiedziałby już że jest inaczej ale nie przeszkadza mu to, ale nic nie czuje.

Gość blizna na cipsku????
obrzydliwosc!!!!!!! po cc jest mala blizna tuz nad linia spojenia lonowego czyli niewidoczna w ogole. ALe na cipsku?? :O Makabra!