Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sarusia:D

czy ona jest bardzo ciasna?

Polecane posty

więc mam 14lat (tzn. rocznikowo 15 chodze do 2gim.) i umówiłam sie z chłopakiem na nasz pierwszy raz, poszliśmy nad wisłe w ustronne miejsce. i nie wyśmiejcie mnie ale ja właśnie chciałam to na łonie natury zrobić po raz pierwszy moim zdaniem to dodatkowe doznania. ale niestety do niczego nie doszło tzn nie tak całkiem do niczego zrobił mi "palcówke" ja spanikiowałam i na tym sie skonczyło... ale wracam do pytania martwie sie po pierwsze tym ze ciężko bedzie mu wejść bo podczas "palcówki" nie chciały zmieścić sie dwa palce ale tylko jeden on powiedział zebym sie nie przejmowała bo ciasna są chyba fajniejsze i wg.. ale ja boje sie że poprostu jego penis sie nie zmieści. i jest jeszcze sprawa krwi, co powinnam zabrać ze sobą? podpaske? bo podobno może leciec nawet do kolejnego dnia więc zanim dojde do domu to moge przemoknać tzn chyba tak mi sie wydaje... co o tym wszystkom myślicie? bardzo prosze o porządne odpowiedzi:)

Gość taka jedna.....ja :)
weź się za naukę dziecko, a nie seks Ci w głowie.Jak masz 14 lat, to chłopak może byc oskarżony o pedofilię, nawet jeśli to jest za Twoją zgodą.

Gość Delgado
Trzeba zgłosić ten post na policję

ja pierdole ale wy jesteście....pytam bo mam problem a wy co?? ja pierdole...

Dziś prawie każda dziewczyna w tym wieku ma swój pierwszy raz tylko chłopaki czekają na odpowiedni moment gdy będą nieco starsi

Gość lubie to !
jw

igłe i nitke weź, mam nadzieje że ten chlopak jest kumaty i będzie potrafił cię zaszyć, sama raczej tego nie zrobisz a inaczej możesz sie wykrwawic. Nie zapomnij naładować koma jeśli będzie potrzebne pogotowie

beata samotna: no własnie dzisiaj wiekszość lasek w tym wieku to robi... samotny romantyk: wiesz co smieszne to to wg nie jest...

młode gówniarze w ogóle się nie kontrolują, nie znają pojęcia delikatność, jak cię gość dźgnie w cipe to rykniesz z bólu, a jak zobaczysz jego zakrwawionego kutasa to pewnie zemdlejesz

no nie wiem... on jest delikatny... a i raczej nie zendleje

Gość Canyoubreath
Po pierwsze dzieciaku jestes przygotowana na bol ? Bo bolec bedzie. Jak sie zamierzasz zabezpieczyc zeby nie zajsc w ciaze ? Bo chyba nie chcesz zostac matka polka w wieku 14 lat. A po trzecie to powiedz swojemu chloptasiowi ze seks w wieku 14 lat jest przestepstwem. Aha, no i racja jezeli nie posluchasz naszych rad aby z tym zaczekac to rzeczywiscie mozecie miec problem z wlozeniem penisa. No chyba ze robisz to aby dac mu dowod milosci, ktorego oczekuje :o porazka

Słyszałem ja kiedyś gówniarze z 12 lat się śmiali jak bajerują dziewczyny. I że mówią im, że jak kochasz to np. mnie pocałuj.

ale jak mu nie dam to moje koleżanki mi go odbiją, bo one mają już pierwszy raz za sobą i często robią loda chłopakom w szatni po WFie

może i mam 14lat podkreslam chodze juz do 2gim. ale wiem ze tzeba sie zabespieczyc. mamy juz gumki.. bedą dwie tak dla pewności... i zdaje sb sprawe z bólu i jestem pewna ze chce to zrobić..

ktoś sie podemnie podszywa fajnie... kom "sarusia:D" to z kolezankami i z lodami po wfie to nie ja pisałam zall

Żal to Ciebie dziecko, nie obchodzi Cię, że Twój ukochany może iść siedzieć za to ?

Gość Canyoubreath
Gumka moze peknac. Watpie ze ten chlopak potrafi ja prawidlowo zalozyc. Boisz sie ze kolezanki ci go odbija temu chcesz to zrobic ? :o jak on cie zostawi tzn ze nie jest wart tego i nigdy cie nie kochal. Zapewne i tak cie nie kocha, szuka glupiej naiwnej zeby to zrobic :o

mój tata mówi mi że podnieca go moje dziewictwo więc muszę je stracić, żeby go nie kusić

sikam na was

h

napisałam juz ze o tych koleżankach to nie ja napisałam ze ktoś sie podszywa.. zadne kolezanki mi go nie odbiją ..

autorko - przede wszystkim nic z pierwszego seksu kobiety nie bedzie - jesli sie napina;-) tutaj potrzeba calkowitego rozluznienia - a co ktora rozluznia to juz co innego, najczesciej jakies poczucie bliskosci albo alkohol, taka prawda. Jesli w ustabilizowanym zwiazku nie wychodzi - ale to bardzo, bardzo pozne stadium - to nie mozna wykluczyc pochwicy... z ta kriwa to przesada - to jest razcej takie plamienie (jesli w ogole) - zazwaczyaj peka blona - ale przeciez nikt nie patrsozy wnetrznosci zeby doprowadzic do krwotoku;-)

Skoro żadne koleżanki Ci go nie odbiją, to po co się spieszyć z tym? Nie odpowiedziałaś na pytanie odnośnie tego, że może iść siedzieć za to. Ile on ma lat?

On ma 32 lata i jest po rozwodzie

Gość Sara:D
więc on ma 15(rocznikowo 16lat) jest starszy odemnie o rok. ja poprostu chce zacząć to robić... czuje ze go kocham.... a on wg na mnie nie naciska a wręcz mówi zebym sie dobrze zastanowiła i tak dalej...