Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kavalerro

wiele fajnych dziewczyn która znam ma facetów młodszych od siebie

Polecane posty

Gość Kavalerro

to chore!

Gość marne prowo 0/10
dziewczyny lecą na starszych wiadomo starszy szybciej będzie pracować i utrzymywać kobietę.

Gość zależy co znaczy młodszy
dla mnie 2 lata młodszy czy starszy nie robi różnicy, dopiero tak od 4 lat zaczyna byc rzeczywiscie mlodszy, ale sa ludzie dla ktorych juz 2 lata robi roznice, a sa i takie co twierdza ze kobieta powinna miec dziada 10 lat starszego.smutne to

Gość no raczej krócej
bo facet krócej zyje ot co

Gość wniosek jes taki
ze trza brac mlodszych facetow

Gość no nie wiemm
co jest w tym chorego

Gość starzy fececi
beda potem ryczeli ze kobieta wyminila ich na mlodszy model

To nie jest chore autorze. Niektore kobiety wola mlodszych inne starszych a o gustach sie nie dyskutuje.

kobiecie bedzie zawsze lepiej ze starszym od siebie facetem :D

właśnie, to nie jest chore. Miłość nie wybiera

Ja sie jakoś życiem zupełnie obcych mi osób nie przejmuje, niech robią co chcą

Gość nietateges
nie mogłabym być z młodszym, no piszcie co chcecie, ale ja po prostu nie mogłabym. uważam, że facet powinien wyglądać dojrzalej od kobiety, a nie młodziej, to taka desperacja lecieć na młodszego. mój musi mieć co najmniej 2 lata więcej. takie jest moje zdanie. no i z doświadczenia wiem, że starsi są lepszymi kochankami. mam 24.

Gość już widzę jak studentka
bierze chłopaka z podstawówki :P Dziś w normie jest, że studentka ma starszego faceta często sponsora

Gość Ailka23
Ja mam chłopaka młodszego o 1,5 roku i jesteśmy razem już prawie rok :) Wcześniej miałam chłopaka młodszego o 4 mc i też tego związku źle nie wspominam. Nigdy mi się nie podobali dużo starsi, tzn tacy w okolicach 30-tki, były próby podrywu, ale na takich w ogóle nie zwracam uwagi, taki nie mój dział.

Gość internetowy poeta
@zależy co znaczy młodszy - .."kobiet powinna miec 10 lat starszego dziada"... nie kazdy facet starszy o 10 lat od kobiety wyglada jak dziad :) Moze przeprowadz sie do innej wsi.

Gość Ailka23
Dziad może być w sensie mentalnym, psychicznym.... To jednak o 10 lat więcej życia, 10 lat więcej doświadczeń, różnych smutków, nabierania poglądów... Ja np. nie wyobrażam sobie być z 33-latkiem. Mógłby być mega zadbany, bez zmarszczek, brzucha, ale nie wyobrażam sobie dobrego porozumienia z ni,m, bo jednak urodził się w innych czasach.

Gość dsfsd
ta jasne leciccie na młodszych :P już to widzę! jakoś widzę tylko dziewczyny 16 + z facetami 25+ a na mnie lat 22 lecą 12/13+ więc nie gadajcie bzdur

Gość Ailka23
dsfsd To wybacz, ale coś nie tak z tobą. Ja mam 23 i nawet nie znam 12 i 13 - letnich chłopczyków, gdzie Ty poznajesz te 12-latki? I jak objawia się to, że "lecą" na Ciebie? Dla mnie to chore. O czym gadasz z nimi?

Gość internetowy poeta
@Ailka23 - Dziad może być w sensie mentalnym, psychicznym.... To jednak o 10 lat więcej życia, 10 lat więcej doświadczeń, różnych smutków, nabierania poglądów... Ja np. nie wyobrażam sobie być z 33-latkiem. Mógłby być mega zadbany, bez zmarszczek, brzucha, ale nie wyobrażam sobie dobrego porozumienia z ni,m, bo jednak urodził się w innych czasach. - Co rozumiesz przez pojecie Dziad w sensie mentalnym? A 10 lat wiecej doswiadczen, zalezy kto jakie mial zycie. Sa ludzie ktorzy w wieku 15 lat mieli takie zycie , ze cale miasto takiej gehenny nie przeszlo. Czy po prostu obrzudza Cie fakt , ze taki facet mogl przez 10 lat miec 100 innych kobiet ?

no wlasnie prosze nie wliczac prostytutek udajacych studentki jako osoby majace starszych facetow

Gość internetowy poeta
Nie kazdy facet kolo 30tki wyglada na swoj wiek. Poza tym sa tez kobiety ktore maja dojrzalsze myslenie w wieku zalozmy 24 lat niz ich rowiesnicy. generlanie wiele kobiet w wieku 23 lat to jeszcze dzieci. Jesli by wziac pod uwage kobiete ktora mysli dojrzale w wieku 24 lat i faceta okolo 30tki ktory wyglada mlodo i juz sie wychulal to mysle ze to jak najbardzije ma sie szanse udac.

Gość dsfsd
tylko powiedz z kim mam gadać skoro dziewczyny 16+ są już pozajmowane przez starszych ode mnie. trzeba czekać aż będzie wszystko prawnie możliwe.

Gość moj chlopak jest mlodszy
Nigdy nie interesowali mnie starsi faceci, tylko rowiesnicy, a teraz zdecydowanie jestem najszczesliwsza z mlodszym. Moge przebierac w facetach, ale ON jest najlepszy:)! Jest najwspanialszym mezczyzna jakiego znam i nie umywa sie do innych. Czuje sie przy nim bardzo kobieco, a on tez jest mega meski i przystojny:)

Gość ja tez jestem
z mlodszym i jest bossskoo:)

Gość z braku laku bierzecie się
za młodszych bo rówieśnicy wolą młode dupcie. a młodzi są sami.