Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kavalerro

wiele fajnych dziewczyn która znam ma facetów młodszych od siebie

Polecane posty

Gość Też jestem z młodszym
do niektórych nic nie dociera ze to juz nie te czasy i zmiany są

Gość moj chlopak jest mlodszy
Mam adoratorow zarowno rowiesnikow jak i starszych i tez mlodszych. Wybralam mlodszego, poniewaz okazal sie zdecydowanie najlepszy:)! Wsrod rowiesnikow jest juz przebrany towar, a starsi to piotrusie pany i innego tego typu dziwaczni single, nie wiem po co mialabym wybrac takiego?

Jakie prowo:)? Wsrod moich znajomych, oprocz nas, sa 3 pary gdzie dziewczyna jest starsza od chlopaka (w tym 2 malzenstwa):p a np. Kasia Bujakiewicz, Kozuchowska czy Shakira - wszystkie maja mlodszych chlopakow;) nawet Przybylska ma mlodszego chlopaka, chociaz u nich jest tylko rok roznicy

Gość glupie baby hehehehe
napatrzyly sie na szakire i teraz robią podobnie, ale 9/10 skonczy jako porzucone samotne mamusie próbujące złapać jelenia i plujące na forach na prawiczków

My jestesmy dluzej razem niz Shakira:p Zreszta co to ma do rzeczy, najwazniejsze, ze kochamy sie i nam dobrze razem:) Zazdrosnicy!

Gość 5try7uyjh
nie zazdroszcze komuś kto bierze starą kobyłę zamiast młodą klacz.

Kilka lat w ta czy wewta nie robi roznicy:p

Gość mini bomba
ja miałam 10 lat starszego i to on wymienił mnie na młodszy model:D

Gość tylko desperat bierze starszą
od siebie wiem po sobie. żadna fajna młoda równolatka mnie nie chciała to związałem się ze starszą od siebie.

Moj na wiele chetnych mlodszych dziewczyn:p

Gość internetowy poeta
Kobieta ktora chce sobie ustawic faceta, chce sie pobawic facetem bierze mlodszego, lub czuje potrzebe opiekowanie sie mlodszym bratem, bad po prostu nie chce kolesia ktory mial wiecej partnerek niz ona wtedy bierze mlodszego. Ja nie powiem, krecily mnie starsze kobiety ale tylko do seksu niczego wiecej. Powazny zwiazek to tylko i wylacznie z rownolatka albo mlodsza kobieta. Z biologicznego punktu widzenia kobieta powinna wybierac przynajmenij 5 lat starszego partnera, wtedy sa mniej wiecej na tym samym poziomie emocjonalnym. Poza tym jak Smotny ROmnatyk napisal -" wkurwia mnie to forum", nagle wszystkie kobiety maja mlodszych to tak jak z temtami o rozmiarze penisa, nagle wszyscy maja min 18 do 25. Takze, nie mamy o czym gadac drgie dzieci. :P

Gość z biologicznego punktu widzeni
,to dziewczyna powinna być starsza.Ok. 25 lat obie płcie sa tak samo dojrzałe.

Gość fsdfesa
Ok. 25 lat obie płcie sa tak samo dojrzałe. ssss Zgadzam się dopiero wtedy kobiety są wystarczająco dojrzałe by wiązać się z równolatkami.

Gość Bulinkaa45
mlodszy mezczyzna ma zawsze bardzo twardego penisa i to jest najpiekniejsze ja tez tylko rozgladam sie za mlodszymi

Gość znowu kuxwa
GENERALIZUJECIE, WLAZICIE LUDZIOM POD LOZKO I WCISKACIE SIE Z DURNYMI ANALIZAMI, przezywacie jak stonka wykopki..A TO WSZYSTKO Z CHOLERNEJ ZAZDROSCI, ZE KTOS JEST SZCZESLIWY WBREW WASZEMU GDERANIU. Przyjaciele moich rodzicow sa jednym z najbardziej udanych malzenstw jakie znam - fakt, ze kobieta jest 7 lat starsza od meza w niczym tu nie przeszkadza

Gość lubie to ....
Kavalerro sama mam 40 lat a moj chlopak 28 :)

Gość lubie to ....
seks z mlodszym chlopakiem jest swietny :) juz nie wyobrazam sobie rowiesnika lub starszego.

Gość Ailka23
internetowy poeta Co rozumiem przez "mentalnego dziada"? Ogólnie, jak ja chodziłam do przedszkola, on miał pierwszą dziewczynę. Wiele się wydarzyło w jego życiu, nim to ja poznałam pierwszego chłopaka. Czy przeszkadzałoby mi, że miał 100 partnerek? Oczywiście. Komu by nie przeszkadzało. Nie sztuką jest mieć faceta, którego każda może mieć :O Sztuką jest mieć porządnego, który wybrał Ciebie. A propos niestety wielu facetów to łatwe dziwki, które by się oddały zawsze i wszędzie pierwszej lepszej. Mój był prawiczkiem :) Czy to nie piękne, że byłam jego pierwszą :) A w starszym facecie bym tego nie znalazła. Takiej czystości. Poza tym nie ujmując nikomu, ale samotny facet w wieku 33 lat hmm... Czemu żadna go do tej pory nie zechciała? Zastanawiałoby mnie to. A rozwodnika , dzieciatego bym nie chciała, skoro ja nie mam zobowiązań. Wolę chłopaka na podobnym poziomie, podobne przeżycia, przystojny, ładnie zbudowany, młody, świeży. To zupełnie co innego niż facet po 30 tce. A kiedy będę miała młodego, jak nie teraz, kiedy sama jestem młoda. Trzeba brać z życia to, co najlepsze :)

Gość jestem z mlodszym
i mam gddzies co powiedza ludzie , moi sąsiedzi sie rozwodzą a taka była idealna para on 40 a ona 35 lat

Gość internetowy poeta
@Ailka23 - Nie generalizuj. nie kazdy facet to latwa dzi... . Po drugie z tego co widze bardziec cie gryzie fakt , ze facet bylby doswiadczony z innymi. Pociesze cie, zaden facet na tej jednej/ pierwszej nie poprzestanie z czytsej ciekawosci. Druga sprawa facet prawiczek w wieku 23 lat? ;/ To taki z niego facet? CZzy raczej ciota. Po trzecie "Poza tym nie ujmując nikomu, ale samotny facet w wieku 33 lat hmm... Czemu żadna go do tej pory nie zechciała? " Co to znaczy zadna niechciala ? Nierozumiem tego stwierdzenia. Mozesz sobie chciec ile chcesz ale to facet decyduje z kim sie zeni. No chyba , ze bierzesz zamiast facete, chlopca za ktorego decydujesz jak ma zyc i co robic. Poza tym masz niezmiernie ograniczony swiatopoglad. To ze facet sie wczesnie ozenil to nic nie znaczy, to zadna zasluga czy osiagniecie. To o niczym nie swiadczy. No al TY jestes jeszcze wielkim dzieckiem a my 30latkowie wolimy kobiety ktore w twoim wieku 23-24 lat maja zupelnie inne, dojrzalsze myslenie.

Gość to swiadczy o tym, ze mezczyzn
a podchodzi odpowiedzialnie do zycia i ze znalazl kobiete, ktora zgodzila sie byc jego zoba malzenstwo, to nie wybor mezczyzny, a decyzja 2 autonomicznych osob akurat wypowiedz poety nie swiadczy o jego dojrzalosci, a jak dobrze wiemy, ta nie zalezy od wieku;)

Gość sw24aaaaaaa
FACET nie poprzestanie na jednej ? oj chyba jestem fenomenem bo jestem z moja kobietą juz od 15 roku zycia mamy juz 24 i nie potrzebuje niczego innego :D

Gość k.lo;op;'
kobiety zawsze były i będą zależne od mężczyzny i dlatego zawsze wybierają starszych. Już widzę jak 18-20 latka ma chłopaka 15-16 latka( no może gdy ma bogatych rodziców) ale tak to nie ma szans na wybranie.

Gość kokaina123356aaaaaaaa
mam 21 lat moj facet ma 20 jestesmy z soba od 5 lat :D i jakos jedyne co mi przeszkadza to to ze nie mozemy zamieszkac razem bo on dopiero teraz zdaje mature :) jezeli chodzi o to czy myslalam o tym zeby miec młodszego bo 1. nie mial by nikogo wczesniej 2. moge go wychowac 3. chce sie nim opiekowac TO NIE !!! mojego wrecz nie mozna wychowac nawet jakbym chciała mu cos powiedziec ze nie i koniec to nie przejdzie, on mna sie opiekuje jak to facet kobieta :D a to ze był pierwszy i ja bylam jego pierwsza co z tego... nie bede teraz zastanawiac sie ze jako 40 latka bede myslala jak to jest z kims innym, bo seks to nie wszytsko a czysta ciekawosc nie musi byc wcale zaspokojona jak sie kogos kocha i szanuje nie ma czegos takiego- jak skok w bok bo bylam/bylem ciekawy. co to w ogole za podejscie ze ludzie sie zdradzaja owszem sa takie pare ze maja wieksza swobode w tych sprawach np zdrady kontrolowane trojkaty i tak dalej :) nie rozumiem tych ludzi, uwazam ze sa zalosni... smutne jest to ze wiekszosc ludzi uwaza ze zdrada jest i zawsze bedzie, ze jak nie teraz to za iles tam lat. ja uwazam ze nigdy nie zdradze, ani nie zostane zdradzona. zeby z kims byc nie tzreba skladac zadnej deklaracji na to ze sie nie bedzie zdradzac... ale co za ludzie pierd.. sie po katach po kryjmu z innymi osobami jak bede miala ochote na kogos innego to po prostu zerwe... Młodsi sa dla mnie duzo bardziej energiczni nie mozna sie z nimi nudzic ciagle cos sie dzieje, a seks jest cudowny bo mlodzi ludzie maja jeszcze ta iskre... i moj tato jest młodszy od mojej mamy o 2 lata a brali slub jakies 25 lat temu wiec wtedy to dopiero ludzie gadali :D

Gość izaa146jcjdjas
k.lo;op;' --- a co taka dziewczyna ktora ma 18-20 lat potrzebuje ? myslisz ze kazda 20stka chce miec kogos starszego zeby mogla sie bujac autem ? i ktos jej stawiał kino. też byłam młoda i jestem dalej z swoim chłopakiem moze i na poczatku zwiazku nie mielismy kasy na jakies super wyjazdy bo byl mlodyszy o rok ale jak mielismy po 18 i 17 dorabialismy sobie i to jest własnie piekne ze do wszytskiego dochodzilismy sami studia praca... co to ma znaczyc ze niby ja jako 20 latka mialabym szukac kogos starszego.. milosc nie wybiera. a jak charaktery sie zgadzaja ludzie sa szczesliwi to nie ma co zazdroscic :D

Gość Internetowy poeta
Tu nie chodzi o zadna zazdrosc, tylko o dojrzalosc emocjonalna, dopowiedzialnosc i pare innych spraw. Bez obrazy ale jestescie jeszcze dziecmi, 20 lat w "zwiazku" od 5 lat co wy wiecie o zyciu - nic. Na razie jezdzicie na truskawki i piwko na krawezniku jest dla was luksusem. tez to przerabialem i byelm szczesliwy wtedy. Czasy sie zminiaja kiedy wchodzi w doroslaosc i musisz sobie poradzic sam ze wszystkim, kariera studia, wlasnie mieszkanie itd. dochodzi masa stresow wtedy mozemy pogadac co komu jest potrzebne do szczescia. jest niewiele osob ktore wiedza o czym mowie, reszta to po prostu jeszcze dzieci, tatus daje kase na pizze zeby synek mogla dziewczyne zabrac na randke :) . To nie jest zwiazek kobiety i mezczyzny to jest mlodziencze glupie zauroczenie.

Gość james134567
Internetowy poeta 0 zauroczenia ktore trwa 5 lat ? młodzi czy nie młodzi widac po tym co laska pisze że sie kochaja, a Ty tylko zazdroscisz niech jedza truskawki nawet na smietniku, zazdroszcze im i Ty tez powinienes bo ja też kiedyś byłem szczesliwy i chciałbym wrócic sie do czasów kiedy milosc była najwazniejsza a nie np rachunki :/