Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolina Kuchta Photography

Prosba o opinię

Polecane posty

Od niedawna zajmuję się fotografią ciążową, mój styl to przede wszystkim fotografowanie w prawdziwym otoczeniu, bez tła, bez światła studyjnego i wszystkich tych akcesoriów. Powiedzcie proszę co sądzicie o moich zdjęciach, czy chciałybyście mieć takie zdjęcia? Czy jednak wolałybyście sesje w stylu zdjęć, które pojawiają się po wpisaniu w google słów "sesja ciążowa" czyli czarno-białe, z jednolitym tłem, z brzuszkiem w centrum uwagi...? A oto kilka moich zdjęć: http://kkuchta-photography.blogspot.com zakłądka 9 miesięcy Liczę na prawdziwe opinie Pozdrawiam serdecznie :)

Gość alemama
mało zdjęć i ciężko ocenić co masz do zaoferowania!

Gość zxzx
no właśnie niewiele zdjęc a do tego sporo prawie identycznych

Gość Kakalalala
Spoko takie zdjecie to i ja potrafie sama zrobic .Mam dobra lustrzanke i photoshop :)Lubie robic zdjecia i wcale nie robie gorszych :) Wiec po co placic ?????

Gość agu_aguuuu
nie chcę Cię urazic i nie piszę tego złosliwie. Fajnie że masz taką pasję ale słabe te zdjęcia, ja byle jakim aparatem i bez wysilku takie "pstrykam" w plenerze to po prostu przypadkowe, w ogóle nie przemyslane zdjęcia, takie sobie. Na pewno nie zapłaciłabym za takie skoro fajniejsze moge sama zrobic. Przepraszam jeśli uraziłam ale prosilas o opinię. pasja super ale popracuj jeszcze troche nad warsztatem

Gość sralizmazgaliz
Generalnie strona jest troche do bani :( Trzeba miec duzy monitor zeby ogarnac zdjecia w calosci bo gorna zakladka zajmuje za duzo miejsca.Zdjecia ciazowe troche nudne.Dalas na stronie generalnie te same zdjecia ,tej samej osoby tylko w ramce,bez ,przyciete,zlozone z innymi.jedy ne ktore podoba mi sie i pomysl na nie jest to z malym dzieckiem tylko gdzie na nim ten brzuszek mamy ;)

Czyli generalnie: po pierwsze: więcej zdjęć po drugie: więcej różnorodności w pozach Wiem, że tego mało na stronie, ale dopiero zaczynam, szukam stylu, myślę, ze wiem już w jakim kierunku chcę iść. Dd rodziny i znajomych dostaję same miłe opinie, że zdjęcia piękne itd, ale chciałabym usłyszeć co sądzą o nich osoby niezwiązane ze mna :]

Gość sralizmazgaliz
jesli chodzi o jakosc zdjec to tak do konca sie nie zgodze z opiniami.Moze faktycznie rewelacji nie ma ,popracowalam bym nad "lapaniem" slonca w plenerze i ustawieniem lamp w studio albo w domu, nie wiem gdzie robisz te zdjecia.Doczepic bym mogla sie do kadrow.

sralizmazgaliz mama ze zdjęć jest w 6 miesiącu ciąży i na leżąco tego brzuszka jeszcze tak nie widać :) Ale pamiątka i tak będzie :]

Gość sralizmazgaliz
Karolina rodzina zawsze bedzie ci slodzic ;)no chyba ,ze to moja rodzina ;)

Gość sralizmazgaliz
zwracam honor za brak brzuszka na zdjeciu ;)

A czy w takim razie mogę poprosić Was o podlinkowanie zdjęć, które Wam się podobają, takich, które same nie jesteście w stanie zrobić i za które zapłaciłybyście fotografowi?

Gość Mama dwójki.
Mnie się bardzo podobają są w moim guście. Mój mąż robi podobne.

Gość tasia 600
Ja jestem w stanie zrobic wszystkie zdjecia jakie masz.A moze nawet lepsze ,ale uwazam sie za amatora.Ja jestem w stanie placic tylo za zdjecia jakie robi Izabela Banaszkiewicz,mozesz zobaczyc jej zdjecia jak wpiszesz jej imie w googlach.A tak ciezko mnie zaskoczyc.

Gość tasia 600
myspace.com/izabel.banaszkiewicz/photos

Gość Mamamamusienka
Zadna rewelacja, co tak glowy ucinasz? Moje zdjecia sa lepsze. Nie zarobisz na tym, moze zacznij szyc lub sprzatac?

Gość sralizmazgaliz
z czalym szacunkiem dla pani Banaszkiewicz ale te zdjecia do mnie nie przemawiaja w ogole.

Gość sralizmazgaliz
to jest wasz problem kochani kafeteryjni "profesjonalni " fotografowie.dla was zdjecie to cala glowa,tlow ,rece nogi i cala okolica za wami a najlepiej nowy samochod ;)

Gość Mamamamusienka
Dac malucha do kosza prawie na golasa, polozyc na futerku, ubrac czape....i tyle inwencji...kazdy to moze zrobic sam w domu.

Gość sralizmazgaliz
to prosze cie,zrob to,przeciez to takie banalnie proste i pochwal sie nam rezultatami twojej "ciezkiej" pracy.Sweet focie przed lustrem to nie profesjonalne zdjecia,mylicie pojecia ;)

No właśnie, a ja tego nie robię, to zupełnie nie mój styl, nie moja bajka. Dzieco w koszu, futerko, kokon, czapka, tło w kropki lub kwiatki i podłoga imitująca stare dechy... nie lubię i nie podoba mi się to zupełnie. Dla mnie to brzydko mówiąc tandeta, jest całe mnóstwo fotografów robiących tego typu zdjęcia. A ja nie używam tych wszystkich akcesoriów, robię zdjęcia u klientów w domu lub na dworzu. Ten styl z koszykami i czapeczkami to będzie przewodni styl lat 2010 - 2020, aż do znudzenia, aż w końcu przejdzie to do historii.

Może się wydawać, ze to takie proste... Ale tak wcale nie jest :)

A głowy ucinam... bo chyba lubię :) No ale ok, popracuję nad tym, zeby robić szersze kadry :]

Dużo krytyki, ale w sumie żadna z Was nie wrzuciła linku do zdjęć z sesjami ciążowymi, które by się Wam podobały... :/

Gość uhjyu
szalu nie ma jakos nie zachwycaja te zdjecia i jak to sie mowi dupy nie urywa

Ładne :]