Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

witam, pisze tu bo mam pewniem problem i nie mam pojęcia juz co robic i myslec.. Spozniała mi się miesiączka ok. 6 dni zrobiłam test ciążowy wyszedł pozytywnie nastepnie zrobiłam kolejne dwa rowniez były pozytywne choć kreski byly blade, za dwa dni udałam sie do lekarza zrobił usg zbadał i powiedzial, ze on ciąży tu nie widzi, ze byc moze jeszcze jest za wczesniej, tego samego dnia po wizycie zaczelam plamic plamki byly nie wielkie koloru brązowego. zaczełam szperac w internecie i wyczytalam ze to moze byc przez to, ze zarodek zagniezdza sie w macicy wiec troche sie uspokoiłam, nastepnego dnia zaczełam krawic krwawienie przypominało miesiaczke udałam sie do lekarza zrobił mi test beta hcg, zbadał ponownie i stwierdzil ze to jest krew miesiaczkowa, test wyszedl na to, ze byłam w ciąży, a byc może jeszcze jestem, musze powtórzyc badanie za tydzien. czy ta miesiaczka moze oznaczac poronienie lub ciąże po za macica ? skoro nie widac jej w usg ? prosze o pomoc bo chyba zwariuje przez ten tydzien..

A czy te krwawienia pojawiły się w terminie spodziewanej miesiaczki, bo często jest tak, że kobiety tracą ciąże zanim jeszcze zdążą się o niej dowiedzieć czyli z kolejną miesiaczką, dlatego też nie zaleca się robić testó ciazowych przed terminem miesiaczki, proponuje zrobić bete hcg z krwi.

nie, krwawienie pojawiło sie ok 8 dni po spodziewanej miesiaczce, robiłam test beta hcg, wyszlo ze jestem w ciąży ale nadal miesiączka jest.

no to nie chce Ci straszyć, ale ja zaczełam krwawić dwa tyg po terminie spodziewanej miesiaczki czyli w 6 tyg ciaży no i niestety, poroniłam, na usg nie było już nic widać beta tylko 48 wiec skonczyło się łyżeczkowaniem w szpitalu.

no teraz naprawde mnie zmartwiłaś.. ja robiłam podczas tej miesiączki test beta i wyszedl 100. a to krwawienie przypominało krawienie miesiaczkowe ? tyle samo trwało co miesiaczka ? nie wiesz czy jest taka możliwość, ze miesiączka w ciąży to nie musi byc to nic złego ?