Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fredy ale nie kruger

Wszędzie gdzie nie spojrzeć pełno starych ludzi, masakra!!!

Polecane posty

Wszędzie ich pełno, w przychodniach, sklepach (szczegolnie z mięsem), nawet w parkach czuć naftaliną, i te paskudne ubrania niedopasowane, biedne, bez gustu dobrane, stare, i mordy smutne albo wredne złośliwe. Pozostawiają po sobie tylko smród. Szlag mnie trafia jak ich widzę. Dlaczego tak dlugo żyją? Przeciez teraz tyle chorób, raków sraków krążenia, zawalow. Załamka! I w dodatku jeszcze ci ludzie decydują o wszystkim, głosują w wyborach, utrzymują kosciol katolicki (bagno parszywe) a niczego do spoleczenstwa nie wnosza oprócz smrodu.

Gość karolina z malborka
tez mnie drażnią,ale co robic, przeciez nie wywiezie sie ich w cholere gdzies na biegun. Teraz ludzie żyją dłuzej, wiecej leków jest i ludzi ebardziej o siebie dbają takie skutki niestety

ja mam jeszcze sporo nicków w zanadrzu i będę sobie podbijać ten wątek;)

Jeżdżąc środkami komunikacji miejskiej zauważyłem, że murzyni też pachną często naftaliną. :o

Gość mjagapga
wy tez kiedyś będziecie starzy jak dożyjecie i co wtedy będzie wam miło jak ktoś z młodych tez tak będzie się wypowiadał jak wy teraz

Gość kafeMoniiiii
przecież to Ty w przyszłości! o ile będziesz mieć szczęście i wcześniej nie umrzesz. Każdy będzie stary, twoi rodzice, Ty, twoje dzieci itd. To nie jest jakiś inny gatunek istot, tylko normalni ludzie w innym etapie życia.

Gość jestem na diecie,,,
autorze ale Twa pusta głowa, przecież gdyby nie Ci starzy nie było by Was młodych pewnie małe, osmarkane krzyczące dzieci też cie wnerwiają ?

Gość stępiony olowek
pocieszcie sie ,wy starości nie dożyjecie niestety !40 i raczej każdy dzień to loteria .Za dużo chemii za dużo stresu.Ostatnio 39,43,46,48 zmarli w ciagu 1 miesiaca !!!!

Gość stępiony olowek
nie żyją dłużej ,oj nie !krócej zdecydowanie ! Straszne to ale takie statystyki

Gość ty franco jedna
dopiero teraz mam czas na odpoczynek, a ty klępo jedna , matka nie wychowała cię,kup sobie pistolet i strzel sobie w ten durny łeb,przestaniesz nas widzieć

Niedługo wejdzie terapia genowa cofająca efekty starzenia, nie będzie już więcej starych ludzi, nawet 100latek będzie mógł wyglądać na 17 ..

Gość rtrttytytyty
to chyba prowo bo jak mozna byc takim debilem. kazdy bedzie smierdzacym staruchem, ty tez.

Gość znowu 10 osób pisze,.,,,,,
fredy ale nie kruger>>>masz racje na ulicach i w parakch powinni byc tylko chorzy psychicznie jak ty :D

Gość jjjjjjjjjjjh
przeciez to prowokacja debilki/debila od ''starych'' ludzie...czesto sie to ''cos'' pojawia i pisze, ze starzy ludzie za dlugo zyja, ze trzeba ich namawiac do eutanazji, ze starzy powinni sami sie utrzymywac i isc do pracy, ze ludzi jest w polsce za duzo i starcyh trzeba usmiercic, jakas obsesja :D

Gość rodriguez
To przestań żyć jak emeryci. Wyłazić rano do sklepu, siedzieć w parku. Nie będziesz ich wtedy widzieć

Gość jak sie zastarzejesz bedzie
o wiele wiecej, bo ludzi nie cha rodzić

Gość my starzy .....
jestesmy w tym dobrym polozeniu dzisiaj, ze istniejecie wy - mloda sila robocza :D Ma kto zapierdalac na nasze emerytury, leki i szpitale. Ale.....dzieci rodzi sie coraz mniej. Jak wy bedziecie starzy to bedziecie sobie ciuchutko zdychac pod plotem bo nie bedzie juz mial kto na was pracowac. :D Taki chichot losu :D