Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Miś Wojtek

Moja wybranka - wymagania

Polecane posty

- wysoka (175-180), długonoga, szczupła - blondynka z długimi włosami - z wykształcenia lekarka - zna 3-4 języki obce (angielski i francuski) - dobrze potrafi gotować - kulturalna i nie przeklinająca Dużo wymagam?

Gość dla takiej to ty powinienes
spełniac takie wymagania: -lekarz -wysoki, min.185 cm -idealnie zbudowany, męskie rysy, zadbane dłonie, zęby, etc. -posiadający ciekawe pasje (nie mam tu na myśli przesiadywania na kobiecym forum) -3-4 język-poczucie humoru i dystans do siebie

Gość a realia są takie ze nie chce
cie żadna:) :) :) :)

Inżynier, 180 cm, normalna budowa, średnio zadbany, tylko angielski, ale posiadający olbrzymie pokłady poczucia humoru. I szlachcic z pochodzenia.

A czy ty spełniasz wymagania? - wysoki (175-180), długonogi, szczupły? - z wykształcenia lekarz - zna 3-4 języki obce (angielski i francuski) - dobrze potrafi gotować - kulturalny i nie przeklinający O No powiedz mi

Skoro ty nie znasz 4 języków to spieprzaj z tymi wymaganiami co do jezyków

Jak ja nie cierpię facetów, którzy nie mają nic do zaoferowania a mają tak wysokie wymagania

jak ty studiujesz to ja jestem polonistką :D

Gość trasasa
i się odezwały zakompleksione dziewczęta :D

"Jak ja nie cierpię facetów, którzy nie mają nic do zaoferowania a mają tak wysokie wymagania" x Coś w tym jest, w końcu to typowo kobiece zachowanie :P

Po prostu chciałbym mieć kobietę, na której punkcie oszaleje, a nie być z kimś na siłę, żeby bać się samotności. PS. Ja celuję w Ligę Mistrzów, ale wiem że sam jestem na poziomie ligi polskiej.

pewnie siedzisz na garnuszku u rodziców, albo w wynajmowanej klitce, szlachcicu od siedmiu bolesci, buahahahaha. P.S. Teraz co drugi to inzynier, zaden wyczyn

Gość pewnie ty
O ja pierdooolę Ależ się inteligencik znalazł na babskim forum Jebłammm ze śmiechu 🖐️

Gość przeem
to odwiedzaj szpitale i machaj przed oczami tej wysoko blond lekarki papierkiem inżyniera i po sprawie :D

Gość przeem
ps. sam jestem inżynierem, i w tym kraju sam dobrze wiesz, że wykonujesz zawód technika. Pozdro i bez spinki

Mieszkam w akademiku i na razie nie zamierzam się przeprowadzać, bo tam jest zajebiście.

Prawiczku, typowo kobiece, że się nie lubi leniów którzy oczekują pracowitej żony? Że się nie lubi brzydali którzy chcą pięknej? Że się nie lubi zarozumialców którzy chcą skromnej? Typowo kobiece zachowanie?

a jakie to są te mityczne już na kafe "wysokie wymagania"? Najlepiej, żeby kobieta brała pierwszego lepszego śmiecia :p racja

Gość gtnbgf
już się zaczyna wyzywanie z użyciem słowa prawiczek widać ruchaczy tu kobiety tylko chcą.

Gość dsfsfesd
CEB53T a jakie to są te mityczne już na kafe "wysokie wymagania"? Najlepiej, żeby kobieta brała pierwszego lepszego śmiecia racja c No tak przystojniak z kasą i dużym kutasem ale nie ważne, że będzie bił , poniżał i pluł wam w twarz

no to studenciaku na łasce rodziców zejdź na ziemię i idz moze na juwenalia. BTW-Ty nie masz zadnych znajomych? To jednak dosyć dziwne, że młody chłopak spędza całe dnie na babskim forum...

Nie jestem prawiczkiem! Juwenalia są po majówce. Ja tutaj nie spędzam 48 godzin na dobę jak Looser czy Fiku Miku. A mam wysokie wymagania, bo nie chce się potem rozwodzić.