Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anuskaaa66

tabletka anty 2 dnia cyklu

Polecane posty

Gość anuskaaa66

chyba popełniłam bład i wziełam pierwsza tabletke 2 dnia cyklu byla to niedziela , w takim wypadku trzeba zabezpieczac sie przez 7 dni. kochałam sie tydzien pozniej z soboty na niedziele z chlopakiem bez zabezpieczenia czyli 6/7 dzien. czy moge byc w ciazy ?

Gość anuskaaa66
prosze o odpowiedz bardzo sie martwie

Gość anuskaaa66
up

Gość anuskaaa66
prosze o odpowiedz ... jest 5 dzien przerwy a nie ma krwawienia...

Gość 123blablabla123
ja wzielam 4dnia okresu i kochalam sie bez zabezpieczenia po ok 11dniach. Wszedzie czytalam, ze trzeba w takim przypadku dodatkowo zabezpieczac sie przez 7dni, a 8 dnia juz mozna odstawic. No i tez sie obawiam(sa to moje pierwsze tabletki), no ale zeby zajsc to tez nie zawsze jest tak latwo. Moze dla pewnosci zrob test? Ja obecnie czekam na przerwe i jesli nie dostane to zrobie dla pewnosci

Gość anuskaaa66
daj znac co potem u ciebie. a był to stosunek do konca ? ja miałam przerywany i strasznie panikuje ale byc moze ze po zmianie tabletek nie dostane krwawienia.

Gość 123blablabla123
no troszke...:) czasu to robilismy (ponad dwie godziny. To nasze pierwsze zblizenie bez zabezpieczenia wiec bylo cudownie i chcielismy sie cieszyc jak najdluzej). No i doszedl we mnie dwa razy. Wiec napewno podczas samego stosunku dostawaly sie plemniki. Mam nadzieje, ze zabezpieczenie podzialalo. W piatek odstawiam tabletki i z niecierpliwoscia bede czekac na okres. Za wczesnie jak na dziecko :) Moze zrob test? tak dla pewnosci. No i kwestia tez jest taka czy jesli jednak wpadliscie to chlopak bedzie Cie wspierac. Mam nadzieje, ze u Ciebie jak i u mnie wszystko dobrze sie zakonczy :) i na obawach sie zakonczy