Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lookatyou

chce mi sie wyć i płakać :(

Polecane posty

no tak jak zwykle idzie wiosna , maj...,ale co za różnica jak w kółko jest to samo ;/. Kończę z wielkim bólem studia , jak co roku majówke mam rozgrzebaną przez szkołę. Chce wyjść gdzieś , to dosyc ,że mieszkam w tej dziurze z moimi rodzicami to jeszcze nie mam pracy ani znajomych. Fb 200 osób ,w tym połowa hajtnięte , dzieciate , albo gdzieś poza moim zasięgiem ...co to za życie....

Gość takasobiejaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a ja ma powody by podejrzewac, ze facet z ktorym sie spotykam tylko mnie bajeruje.... tez chce mi sie wyc

majowki nie bedziesz miec przez szkole?? o rany katastrofa :O bo my to nie bedziemy miec przez kase, lub, dzieci, lub, miliardy innych powaznych problemow.

Gość rtrewer
Też nie mam żadnych znajomych:(

To człowiek sam sobie stawia solidny płot przez swoje "nie mogę" "nie powinienem" "boję się" odbierając tym samym sobie szanse na szczęście, a później wygląda zza tych sztachet i zazdrości tym, którzy są na wolności. Autorko szczęściu trzeba pomagać.

Gość Liliana785
ja mieszkam od roku w de i tez nie mam znajomych. mam chlopaka ale on ma zawsze cos do zrobienia. na 1 miejscu jest jego hobby. ja czuje sie jak dostawka. teraz jak zawsze jestem sama w domu, on u kumpla zajeci hobby. ZAJEBISCIE. wiec

ja lubie na przykład wkładać sobie sztachety w piczkę :)

liliana widze, ze nie masz wlasnego zycia. zajmij sie czyms

no tak próbowałam ....ale chyba moje szczeście ma mnie w dupie od kilka lat. nie mam majówki bo rok temu ryczałam nad poprawką z prawa a w tym roku ,żem zła bo nie mogę oddać pracy licencjackiej zarysu do ogarniecia bo mojej promotor nie ma.... wszystko się nie układa. I nie wiem co mam zrobić by swój los zmienić . Próbuje ,ale ciągle mam pod górę i gruz w oczy ;(

co z tego ,ze mnie wiele rzeczy interesuje mam wiele marzen skoro nie mogę tego spełnić , bo wszystko dookoła mnie blokuje. Ile można czytać ksiązki , siedzieć na necie i ogladać tv ? Lepiej już w sufit niż słuchac o tym co się dzieje w Polsce...

Gość co za żaalllllllllllllllllllll
Ja am nie mam majówki przez tuska, nie wiem jak wy...

Gość co za żaalllllllllllllllllllll
* tam