Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 dlaczego tak musi byc ?

dlaczego faceci przestaja sie starac, dbac o siebie i kobiete po slubie ?

Polecane posty

馃槨

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 takich wybieracie facet贸w
a nie, 偶e przestaj膮 si臋 stara膰. Co innego nagle po prostu uznajecie za staranie si臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kolejne prowo prawika
馃挙

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mister germany*
to chyba meska natura ..zdobyl... i teraz musi ...nastepna eventualnie zdobyc albo sie rozleniwic bo ta mu wystarczy i nie musi sie nadwyrezac :-)

Udost臋pnij ten post

przestajecie, przestajecie, przed slubem staracie sie o kobiete, zalezy wam, zabiegacie, chcecie dobrze wyjsc, angazujecie sie, dbacie o siebie, o zwiazek, a jak juz przyjdzie slub to nagle jakbyscie umarli, zero starania, zabiegania, pokazywania ze wam zalezy, przestajecie dbac o kobiete, o siebie, jestescie leniwi, robicie sie prostaccy, macie wszystko glegoko w D, nic tylko was zostawic po slubie albo w ogole slubu nie brac, bo "ta" niepewnosc czy bedzie kobieta z wami czy nie zostawi mobilizuje was do czegokolwiek, do jakiegololwiek starania sie, jak juz zalozycie obraczki rozwalacie sie przed kanapa i tyjecie majac w dupie swoja zone i dom

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie m臋ska natura tylko takich
wybieracie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 moja matka wybra艂a porz膮dnego
m臋偶czyzn臋 na partnera i mija 35 lat i tata nadal si臋 stara, pami臋ta o rocznicy. Wybieracie jaki艣 burak贸w a win臋 zwalacie na facet贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mister germany*
jestes rozczarowana? dlaczego tak musi byc ? :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mister germany*
Serio tak byc nie musi.....troche sa kobiety winne rozpieszczaja itd nie daja itd itd skomplikowane jak zycie miedzy kobieta i mezczyzna :-)

Udost臋pnij ten post

co za glupie tlumaczenie "takich wybieracie", no bo tacy jestescie, to nie jeden, pieciu facetow taka przybiera postwawe po slubie lecz setki, tysiace przypadkow. tacy po prostu jestescie, trzeba wam niepewnosci, strachu, trzeba was zdradzac, ranic, zeby wam sie chcialo i pobudzic was do dzialania w innym macie wyebane.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jako艣 moja siostra ma m臋偶a i
on taki nie jest. pracuje zawodowo, zajmuje si臋 domem i dzie膰mi, on r贸wnie偶 g艂ownie w domu gotuje. Jak wybierasz dup臋 to masz dup臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jako艣 moja siostra ma m臋偶a i
co ciekawe ka偶dy facet w mojej rodzinie jest taki: osi膮ga sukcesy zawodowe w swojej dziedzinie, potrafi zaj膮膰 si臋 domem i dzie膰mi itp. Akurat ja zosta艂em ostatni wolny - i najm艂odszy nie licz膮c pokolenia pode mn膮.

Udost臋pnij ten post