Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żaba na kocyku

gdzie sie podział Rycerzyk???

Polecane posty

ja lubilam Nutrie I Nerwusa :) fajny facet, szkoda ze za niego nie wyszla;p

też uważam, że nerwus jest o wiele fajniejszy od roberta nie wiem po co na siłę pchać nutrię do robrojka no chyba z litości chociaz zawsze to jakieś światło w tunelu dla prawicząt na zasadzie "nawet jak jesteś totalna cipa to i tak kobieta zamieni fajnego faceta na twój- gorszy model"

no robrojek prawiczkiem nie byl, bo mial corke dorosla;) ale mentalnosc mial ciotowata w sumie, chociaz mam do niego szacunek - chocby dlatego, ze reprezentant branzy poligraficznej I poradzil sobie w trudnej sytuacji bardzo dobrze

w sumie najbardziej meski to ten Florek, maz Pulpecji - Harley I te sprawy bo Grzegorz to juz w ogole totalna ciota, nie mowiac o Fryderyku

no właśnie ja nie wiem jak on tą bellę zrobił:P

chyba równowagą dla tych wszystkich kalek męskich ma byc Józinek, czyli dorastajacy syn Idy - meski, sportowiec, konkretny itd. no zobaczymy. swoja droga, nadal mam list ktory dostalam od MM w odpowiedzi na moj, dated 1998 chyba ;) przemila kobieta :)

ja do dużego juzinka jeszcze nie doszłam chwilowo pora na mnie

nie ma tez co gadac- brat Musierowicz to literacki geniusz po prostu. czesto sie zapomina, ze to on :)

o kurde, zazdrość mnie bierze, bo mam tyle na głowie, że nie miałam jak restart tej fascynującej lektury :) PS. macie może jakieś elektroniczne egzemplarze do podarowania wkrótce potrzebującym? ;)

filip bratek to wypisz wymaluj moj ex... :o tyle, ze filip byl jednak troche porzadniejszy. a robrojeczka uwielbiam. nie obgadywac mi tu go! wkurzaja mnie; bernard, stary ignacy, mlody ignacy.

mnie najbardziej wkurza idealna Gabriela, zaraz za nia mlody Ignacy.

no tak gabriela zdecydowanie jest przesłodzona lusiu wszystkie elektroniczne egzemplarze są na chomikach żaba masz na myśli kalibanka ?:P

"to pewnie wyplaczesz u cipiksa ciag dalszy" x Żelek,Ty jak mnie nie wyzwiesz przynajmniej raz dziennie od cip,to chyba nie żaśniesz spokojnie albo nie dojdziesz... do stanu satysfakcji :classic_cool: x x "może rzeczywiście ogranicz kafe skoro do tej pory nie zajarzyłeś, że ja nie muszę się zastanawiać komu dopie**olić ofiara sama się zawsze znajduje.. to po pierwsze" x x Ruda,miałem na myśli czasy zamierzchłe,kiedy jeszcze potencjalnych ofiar nie było na Kafe :P x "po drugie podejrzewam ,że ja,nie ograniczając kafe, jestem tu ostatnio rzadziej, niż ty ,szumnie i wszem i wobec, ją ograniczając ale to juz insza inszość" x Ike i pomyśleć,że swego czasu wg Ciebie to JA miałem być słaby z matematyki.Tak więc policzmy: od mojego ostatniego posta w SAMYM TYM WĄTKU Ty naskrobałaś ich pięć.To chyba wystarczy za komentarz :P

Gość Syberyjski Wiatr
Panie Iksik, zasłużyłeś na besztanie od waćpanny. A ona bez powodu się nie czepia.

żelek jest fajna nie to co ike, stara i wredna. x właśnie:P

"Panie Iksik, zasłużyłeś na besztanie od waćpanny. A ona bez powodu się nie czepia" x Peeeeewnieee,bo Żabcia zawsze działa z pobudek czysto racjonalnych,a nie emocjonalnych (z akcentem na złośliwość; nawet jak daje się podpuszczać Rudej niczym dziecko,to oczywiście też jest to dogłębnie przemyślana odpowiedź. Jak już musisz tak Żelka publicznie uwielbiać,to chociaż nie zmieniaj co 12 minut nicka :P

"żelek jest fajna nie to co ike, stara i wredna. x właśnie" x x Ruda,to znaczy chodziło Ci o to,że Żelek jest MŁODA i wredna? :P

Gość Ivo na Iksiku
up

Gość gdzie sa fszyscy?
?

Gość L ty chojowinio
L spierdalaj do roboty

Gość Zuzanna Amelia & 6
XX a co Ty dzisiaj taki nie w humorze jestes?

Gość Zuzanna Amelia & 6
A tam.. "zdechly" przeciez widze ze jestes podirytowany.

Gość Zuzanna Amelia & 6
Jest tu kto ?

Zuza,serio jestem zdechły. A to,ze niektórzy tu się zbyt emocjonują tym,co było między mną i Ivo,to ich problem ;)

Gość gdzie sa fszyscy?
Fszendzie wyganiajom :(

Gość nikt by sie nie emocjonowal
gdybyscie sie nie chwalili tym na kazdym kroku na kafe poza tym gdzie widzisz te emocje??

Gość Zuzanna Amelia & 6
XX - czy ja moge z Toba wymienic kilka slow na osobnosci ?