Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LifeIsBrutal!!!

Czy św.Józef znajdzie mi dobrego męża?

Polecane posty

Gość LifeIsBrutal!!!

Czy św.Józef przez modlitwe moze mi dac dobrego męza? Praktykowal ktos?

Gość napewno tak
Mnie pomógł znaleźć dobrego najemcę na lokal to i Tobie pomoże, tylko wierz i módl się cierpliwie ;)

Gość asasasas1234
Myśle ,ze to zależy od Ciebie. Od tego czy mu ufasz. Oddaj mu w opiekę tę sprawę a nie tak jak teraz wątpisz czy pomoże czy nie. Polecam też nowenne pompejańską w ten intencji :)_

Gość na pewno nie
bo to zależy co sobie wmówisz. Jeśli wmówisz sobie, że św. Józef, Pan Bóg, Matka Boska ci pomaga, to sama znajdziesz i bedziesz myslała że to pomoc z góry. Jeśli uwierzysz, że Bóg chce żebyś została sama, to tak sie stanie. Katolicki Bóg generalnie chce cierpienia i nieszczęścia, a na swiecie są miliony zakonnic, gotowych ci wymodlić samotność, więc nie licz w tej sprawie ani w żadnej innej na Boga.

Gość Bóg chce ofiary
Bóg chce torturować i krzyżować człowieka tak, jak ukrzyżował swojego Syna, więc dlaczego miałby ci dać męża? Żeby ci było dobrze? Tobie ma być źle. W kościele górę biorą skłonności homoseksualne i pedofilskie, więc nie licz na to że ktoś ci pomoże założyć rodzinę. Jesteś zdana na siebie, albo wydrzesz temu Bogu coś dla siebie, albo bedziesz sama.

Gość nie znajdzie
będziesz starą panną :classic_cool:

Gość Bóg cię nie kocha
Bóg chce tylko żeby ci było ciężko, żebyś zwątpiła i żebyś popełniła samobójstwo.