Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania2131231

przypadek czy jednak nie?

Polecane posty

Gość ania2131231

mam tak często ,że np popatrze na telefon i właśnie w tym momencie on zaczyna dzwonić ,albo mysle zeby zadzwonić do kogoś i ta osoba dzwoni w tej samej minucie. czasem też np powiem jakieś słowo lub zdanie np ,, zastanawiam się nad tym" i w tv zaraz po tym słysze takie samo zdanie... Albo ostatnio jechałam busem i myślałam ,że miałam zapisać się na jazdę konna ,a się nie zapisałam i zobaczyłam chwilę poźniej konie na polu ... A w mojej okolicy nie ma wielu stadnin itd co o tym myslicie?

Gość ania2131231
a to tylko przykłady bo mogłabym przytoczyć wiele takich sytuacji ...Często mi się tak zdarza i nie potrafie wytłumaczyć dlaczego ... albo jakiś czas temu nieświadomie patrzyłam na zegarek każdego dnia o dokładnie takiej samej godzinie czyli 12:27 a o tym nawet nie myslałam ,poprostu łapałam sie juz na tym ,że znowu o tej samej godz spojrzałam

Gość ania2131231
.

Gość ddd555
prawo przyciągania:)czytałaś Sekret?

Gość ania2131231
nie czytałam .. kiedyś robowalam nawet sie na tym skupiać i jak o czymś pomyślałam czy o kimś to zaraz sprawdzałam czy ten ktoś nie dzwoni ,ale to tak nie działa , przeważnie nieświadomie o czymś pomyślę i wtedy to sie czesto dzieje :)

Gość kkzxxhksx
Nie jesteś jedyna mam to samo :) Ale ja jestem chory na borderline personality. Moze to ta choroba otwiera nam bramy intuicji ? Sama musisz sie dowiedziec

Gość ania2131231
ja nie jestem chora na zadne bordeline :P