Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Liliana785

Powidzcie mi czy to ciaza???

Polecane posty

Gość Liliana785

Czesc dziewczyny.Prosze pomozcie mi w tej nurtujacej mnie sprawie. ostatnia @ mialam 15.04 ( regularne co 27 dni ). od 17.04 do 29.04 kochalismy sie bez zabezpieczienia. od kilku dni jakos dziwnie sie czuje... jestem zmeczona, bardzo bola mnie piersi (po zewnetrznej stronie), z 28 na 29 mialam bole brzucha (przypominalo to cos a'la skurcze jelit ale napewno to nie bylo to. wczoraj zauwazylam spora ilosc bialego sluzu, dzisiaj jest go juz mniej. wczoraj wieczorem wydawalo mi sie, ze dostaje zapalenia pecherza... co chwile lecialam do toalety, kilka kropelek moczu i koniec. samo przeszlo po jakis 2 h. co o tym wszystkim sadzicie?

Gość bo nie rozumiem
Poczekaj na kolejny termin @ i zrób test.

Gość Liliana785
Wiem, ze musze poczekac na nastepna @ tylko zastanawia mnie czy sa jakies szanse

Gość bo nie rozumiem
Szanse są zawsze :)

Gość Liliana785
:) tak, wiem, ze seks bez zabezpieczenia zawsze daje jakies szanse :) ale chodzi mi o to co dzieje sie z moim organizmem... czy to wszystko nie jest dziwne?

Gość Liliana785
jest tu jakas dziewczyna, z ktora moglabym porozmawiac?

Gość NieDarujeCiTejNocy
Chyba na to latanie do łazienki za wcześnie, mam to samo, piersi też bolą a brzuch to szczególnie wieczorem czuje i do tego plecy.Miałam jakieś plamienie czy też lekkie krwawienie, myślałam może że to okres ale się nie rozkręcił, minęło a bóle nadal mam poczekam tydzień nie miną test zrobię

Gość NieDarujeCiTejNocy
Piersi bolą a nawet czasem tak dziwnie szczypią

Gość Liliana785
Przy poprzedniej ciazy mialam tak: obudzilam sie nad ranem z bolem brzucha... polecialam do lazienki, myslalam, ze mam zapalenie pecherza. strasznie bolalo. spedzilam w lazience od 5 do 8 rano... co chwilke siku, kilka kropelek i bol. zauwazylam na papierze sluz zabarwiony kello krwia. tak bylo poprzednim razem ale w 12 tyg poronilam ta ciaze :( to pierwsze podejscie do starania sie i bardzo chcialabym zeby sie udalo

Gość ghgjtj
liliana mam podobny problem. ja mialam stosunek przerywany 1-2 dni po okresie

Gość ghgjtj
tylko ze u mnie jest juz spoznienie

Gość NieDarujeCiTejNocy
Ja około 2 miesiące temu też poroniłam ale nikt o tym nie wiedział nawet chłopak nie zdążyłam nawet powiedzieć o ciąży :( słyszałam że duże prawdopodobieństwo jest zajść odrazu.Nie wiem szczerze mam nadzieje że nie jestem jakoś się już boje, ale wtedy miałam tak samo

Gość Liliana785
Ja niestety mialam zabieg... ciaza byla za wysoka na samooczyszczenie sie. bardzo to oboje przezylismy. dodam moze, ze czuje sie bardzo oslabiona jakby mialo mnie przeziebienie chwycic :( moze to tez dobry objaw

Gość NieDarujeCiTejNocy
A jak u Ciebie było z temperatura bo ja wtedy miałam niską jak najniższa miałam 36.3 to wtedy 36.5 36.6

Gość Liliana785
Niestety nie mierzylam temp... :(

Gość Lililoli
Troszkę byłoby za szybko na jakieś objawy, chociaż jak się planuje dziecko to objawy można zauważyć wcześniej. A jaką masz temp?

Gość Lililoli
To zmierz temp jutro rano od razu po przebudzeniu, na pewno wiesz jaką masz normalnie, to będziesz wiedziała czy jest podwyższona.

Gość NieDarujeCiTejNocy
U mnie to nawet nie wiadomo by było kiedy zaszłam bo trochę się poprzestawiało.Się zobaczy może to jakieś zmiany hormonalne ale trochę tego za dużo :P

Gość NieDarujeCiTejNocy
Ja tam po przebudzeniu miałam zawsze 36.3 36.4 po owulacji mniej wiecej 36.6 czasem 36.7

Gość Liliana785
Ja nie znam za bardzo swojego organizmu. nigdy nie zwracalam uwagi na wiele rzeczy, ktore widze, ze sa wazne. mam 26 lat. jak mialam 19 to lekarze w polsce stwierdzili, ze nie bede mogla miec dzieci wiec nie myslalam o nich. jednak okazalo sie, ze po takim czasie moge... to byl dla nas szok

Gość Liliana785
Jest tu ktos?

Gość Lililoli
Ja jestem

Gość Lililoli
musisz cierpliwie czekać do terminu @

Gość Liliana785
Lililoli a mialas jakies objawy jeszcze nie wiedzac, ze jestes w ciazy?

Gość Lililoli
Mam roczną córkę, długo wyczekiwaną. pamiętam był sierpień ok 17 doszło do zapłodnienia, ok 24-25(już dobrze nie pamiętam) bolał mnie dziwnie brzuch i miałam takie uczucie ciągle pełnego pęcherza. więcej śluzu. 31 zobiłam test:)

Gość Lililoli
A na początku września ok 9 może 10 miałam lekkie plamienia, dostałam leki i nakaz wypoczywania, no i donosiłam ciążę, choć było ciężko.

Gość ja tez tak mialam
bol w podbrzuszu, bolace piersi no i siku po kropelce to wspominam najgorzej no i okazalo sie ze bylam w ciazy pozniej doszly zawroty glowy... zaszlam w ciaze 3 dni przed spodziewanym okresem ... to dopiero niespodzianka:) pozdrawiam

Gość Lililoli
A i jeszcze jednym z pierwszych objawów, może dla niektórych śmieszne to zaparcia, a nigdy nie miałam problemu z wypróżnianiem.

Gość Liliana785
hmmm... ja nie wiem co mam robic. zastanawiam sie nad testem ale nie wiem czy ma to sens... skoro @ byla 15.04, owulacja weglug kalendarza 27.04 to czy jesli zrobilabym dzisiaj test wynik bylby wiarygodny?

Gość ghgjtj
tez sie boje ze wpadla. nie mam zadnego z symptomow ktore wymieniacie. nie wiem co myslec.dzien po okresie byl przerywany