Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

akacja1991

czy moge byc w ciazy?

Polecane posty

Witam Serdecznie, bardzo prosze o pomoc:( Przez pol roku biore tabletki lesine zadnej nigdy nie pominelam bralam je prawidlowo. Mialam przez nie okres 2 tygodnie. Niedawno chlopak spuscil mi sie na moj narzad plciowy mialam wtedy okres oraz tampon , nastepnego razu uprawialismy seks analny gdzie skonczyl we mnie i sie nie zabezpieczal moglo mi sie cos wydostac w przednie okolice ale mialam tego dnia rowniez okres oraz tampon. Czy jest mozliwosc abym byla w ciazy? 7 dni temu bylam u lekarza aby zmienil mi tabletki od 7 dni biore qlaire pobolewa mnie dol brzucha czy to przez zmiane tabletek? czy jest mozliwosc abym byla w ciazy? Blagam pomozcie

Gość Atwmau
Przez seks analny można zajść w ciążę! jak masz nieszczelne jelito grube to plemniki niczym kamikadze przechodzą do macicy!!!!!!!! ten ból brzucha to pewnie ciąża a jak boli też wieczorem to może nawet podwójna!!!!!

Dziekuje ze zamiast pomoc to dowalasz:) kazdy ma swoj problem a mnie akurat to martwi:( nie badal mnie poniewaz badanie wypada mi za 2mc

Jeżeli miałaś tampon,to nic nic się nie dostało,po drugie miałaś okres więc w tych dniach zazwyczaj jest się niepłodnym,a przez seks analny nie można zajść w ciąze-nieszczelne jelito to brednie.

Dzieki bardzo za pomoc naprawde:) martwi mnie ten bol brzucha ale mam nadzieje ze to wina zmiany tabletek