Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Azazel Pazuzu

największe kłamstwa wmawiane ludziom

Polecane posty

Gość Azazel Pazuzu

1. rozmiar się nie liczy (wiadomo o rozmiar czego chodzi) 2. pieniądze szczęścia nie dają 3. wygląd nie ma znaczenia Bzdura, bzdura, bzdura. OK, sam wygląd z chujowym charakterem też nie pociągnie, ale bez tego ani rusz :) Myślę, że sporo osób dodałoby jeszcze expose premiera ;)

Gość zgadzam się...
jeszcze bzdury typu wygląd się nie liczy tylko wnętrze :) to tak jakby powiedzieć że osoby grube i brzydkie są ładniejsze czy mądrzejsze z reguł hahahah

Gość zgadzam się...
* z reguły

Może: ucz się ucz bo nauka to potęgi klucz? a potem i tak każdy wie jak wychodzi... :P jak masz farta to może i coś ci da ta nauka.

Gość sexii
UWAGA!! Lewandowski i 2 inne osoby z reprezentacji Polski trafili do szpitala.Doszlo do wypadku zaraz po meczu gdy wracali do hotelu.Wjechal w nich pijany kierowca.Stan Lewandowskiego jest ciezki ma zmiazdzona noge.Wiecej informacji oraz zdjecia z wypadku znajdziecie na http://kfd.pl/s/4qx9

Gość sprostowannko
1. rozmiar się liczy gdy dziura jak Berlin :D 2.pieniądze szczęścia nie dają gdy nie masz zdrowia 3.wygląd nie ma znaczenia gdy masz pieniądze co do exspose premiera święta prawda :)

Gość etażerka_242
że nie wolno kłamać. I że prawda zawsze wyjdzie na jaw. Bzdury!

Gość gibbon
Z tego co zauważyłem w przekazach medialnych oraz internecie to raczej wmawia się ludziom coś wręcz odwrotnego:D

Gość gibbon
O sprawach wiekszego kalibru nawet nie chce mi się rozpisywac bo matrix wypadłby przy tym blado:)

Gość anoanoano
czasami fajnie poudawać troszeczku ;p

Gość a starsi
są mądrzejsi, no, może ten co to napisał jak za rok będzie starszy to i głupszy ale większosć jednak z biegiem lat mądrzeje.

Gość a starsi
i jeszcze : u moich przyjaciół jak dla mnie : rozmiar sie nie liczy, wygląd sie nie liczy, kasa sie nie liczy, a u obcych, wisi mi kolana co mają i kim są.

Gość ula której znowu ukradli nick
uczciwością i pracą ludzie się bogacą -hasło z PRL-u , nadal nam wmawiane

Gość gibbon
Do autora: Ale, ze kto Ci to wmawia? Babcia przywiazuje Cie do kaloryfera i robi pranie mózgu? ­ nachodzą Cie kobiety z transparentami: pragne małego fiutka? Szef w pracy oddal sluzbowa bryke dla bidula i pracuje jako wolontariusz na giełdzie? piedolisz stary jak potłuczony

Gość ula której znowu ukradli nick
owszem pieniądze szcześcia nie dają ,ale ich niedobór to szczęście odbiera

Gość kjnkjnkjn
''pieniądze szczęścia nie dają gdy nie masz zdrowia'' ale lepiej chorowac w mercedesie niz w polonezie ja uwazam osobiscie, ze pieniadze sa najwazniejsze na swiecie. jak nie ma kasy to nawet najbardziej kochajacy sie zwiazek sie rozpadnie, bo zezra ich stresy i frustracja. Czoweik doladowuje swoje baterie korzystajac z roznych dobr za ktore placi. Jeslio nie ma kasy-baterie wciaz kapot m-= deprecha, marazm, dol. Tak tak zaraz ktos powie, ze mozna sie releksowac na lonie natury, medytujac-ja nie umiem. Kropka. Bez kasy ani nie wygladasz ani nie czujesz sie dobrze.

Człowiek to taki dziwny stwór, traci zdrowie [ fizyczne i psychiczne] by zdobyć pieniądze a potem traci kasę by to zdrowie odzyskać . :D Gdzie w tym sens?

Gość gibbon
To ja nie wiem co Ty za media oglądasz. Ale problem wydaje mi sie wydumany i nieistniejący Zresztą widze, że to zgromadzenie szaleńców jakieś jest. BIedni piekni bogacze przesladowani przez zakłamaną władze prolertariatu:D:D Dobra wybywam stąd

Gość a starsi
to znaczy że ty im jesteś starszy tym głupszy?

Gość gibbon
tak...widać Szczególnie na przykładzie tego topiku:D:D

Gość gibbon
zresztą ja jestem przystojny, mam duza faje a pieniadze póki co mnie nie rajcuja. Moze w przyszłości jak juz nie bede mogł sie zabawiać z laskami i poczuje oddech śmierci na plecach to zaczne w p[anice gromadzic majatek co by uzbierac na hibernacje i miec nadzeje na zmartwychstanie w czasach, w których juz wszystko będzie dostępne za kase;)

Gość Azazel Pazuzu
no sorry, ale nie trzeba być studnią artezyjską, żeby stwierdzić, że rozmiar ma znaczenie. Jak ktoś ma nędzne 10 cm to ma przeyebane niezależnie od okoliczności. Bogu dziękować, akurat to kłamstwo mnie nie dotyczy ;) Jeszcze są brednie jak to niby zło zawsze wraca i takie tam. Mendy żyją sobie bardzo dobrze i dostatnio. A właśnie bzdury o karmie wmawia się tym bidnym, coby za bardzo nie narzekali

Gość gibbon
hehe...Azazel widze, ze na erotycznym byłes:) Żes sie złapał tych 10 cm jak tonący brzytwy normalnie:D:D Aż topik musiałeś zalożyc...pewnie podniosło Cię to strasznie na duchu co z kolei sugeruje, ze musiałeś już całkiem nisko upaśc:) Ale z Ciebie żalosna pipa

Gość gibbon
I co myślisz, ze stracisz prawictwo z żona tego kolesia?:D Jeszcze musiałby Ci drygnąc najpierw ale widze, ze całe podniecenie marnujesz na przekazywanie radosnej nowiny kafeterianom:)

Gość Azazel Pazuzu
Nie wiem o jakiej żonie mówisz, ani temacie, ale jeśli ci z tym lepiej to niech Ci będzie. Akurat na erotyczny dosyć rzadko zaglądam, a ten temat powstał pod wpływem programu, który rano oglądałem

Gość anoanoano
:D wzruszyła mnie ta historia :D do łez ...

Gość gibbon
Jasne Aziu;) Pewnie były to wiadomości kafeteryjne.

Gość gibbon
anoanoano. Ja też się częto wzruszałem na historii;)

Gość konkludując
jestem prawdziwie poruszony :)

Gość wszyscy wiedzą kto...
gibonku, miło, że zabawiasz się laskami. Młego dnia