Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cyska112

Czy mogę się podobać??

Polecane posty

Witam! Mam 14 lat i jestem dziewczyną. Moim problemem jest nadwaga oraz moje nieszczęsne mięśnie. By pozbyć się nadmiaru kilogramów trenowałam wiele. sportw( siatkwka , tenis ziemny , koszykwka) prez co doprowadziłam do guzowatości kolan. Miałam ograniczony ruch prze 3 lata, nie mogłam nawet chodzić po schodach. Mimo tego jakimś cudem schudłam 10 kg lecz do prawidłowej wagi brakuje mi kolejnych 10 kg. Ale przez moje mięśnie ktre rosną ponieważ wrciłam do treningw wyglądam na dziewczynę z wielkim tyłkiem, biodrami i udami ( moje mięśnie szybko rosną z powodu rzadkiego mocnego rozwinięcia mięśni czwowogłowych - wiele razy usłyszałam że kulturystycznych :( ). Czy pomimo mojego wyglądu mogę komuś się spodobać.??

Gość ghgjtj
dziewczyno powinnas sie cieszyc!!kulturystyczne wcale nie znaczy brzydkie. moze powinnas isc w tym kierunku skoro masz warunki i lubisz cwiczyc. jakas dieta typowo na redukcje i jedziesz.obejrzyj sobie to http://www.youtube.com/watch?v=3FHbPsKHbBQ

Gość ghgjtj
co o tym myslisz??jak chcesz pokaze Ci moje foty jak zrobilam redukcje. tez zawsze mialam tylek i uda. duzo biegalam robilam przysiady z obciazeniem i gorne partie tez cwiczylam. wszystko tylko z wlasnym sprzetem. sztanga lamana i troche obciazenia. i dobra dieta. mowie Ci ze to czyni cuda

Tak, jestem. Naprawde - te kobiety są wspaniałe ale moich mięśni nie widać poprzez nadwagę. Ciągle nad tym pracuję, ale niestety nadal nie mogę w pełni ćwiczyć. Naprawdę mnie podbudowałaś. Dziękuję. A zdjęcia to poproszę:)

Gość hahahahahahahahahhahaha
oczywiście, że możesz, na razie jesteś jeszcze łodziutka, poczekaj ze dwa, trzy lata to sama zobaczysz: nie martw się w tym wieku każdy chyba ma kompleksy. bdaj o siebie i głowa do góry