Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smuteczka3

Zazdrosc, obojetnosc i gierki facetow...

Polecane posty

Gość Smuteczka3

Mam nowego chlopaka, jestesmy razem okolo 3 miesiecy jednak ciezko nam rozmawiac o naszym zwiazku i uczuciach. Zazwyczaj w towarzystwie lekcewazy mnie i rozmawia z innymi dziewczynami... Widze ze na nie zerka a na mnie bardzo dyskretnie. Wiem ze jest niesmialy ale chyba tylko dla mnie :( nie wiem co o tym sadzic. Wyglada na to ze nawet nie jest odrobine zazdrosny jak gadam z innymi chlopakami. Zreszta powiedzial mi ze on generalnie nie czuje nigdy zazdrosci... Co sadzicie o takim zachowaniu? Myslicie ze to gra z jego strony? Czy wy sie tez tak zachowujecie? Prosze o jakies opinie, wskazowki bo naprawde mi na nim zalezy ale nie wiem czy to ma sens... Naprawde mi smutno :(

Gość Smuteczka3
Byl i jest, i jest swietny.

Gość Smuteczka3
Moze ktos sie jeszcze sie wypowie....

Gość fdgfddgtr
I wy mówicie, że jak facet nie był w związku to musi być felerny a same jakich wybieracie? Już któryś temat gdzie kobieta narzeka na to z kim jest w związku.

Gość Smuteczka3
Ok ale to moj pierwszy zwiazek i zalezy mi na nim. Tylko nie wiem co on chce pokazac takim zachowaniem? Moze chce zebym to ja byla zazdrosna? :(

Gość Smuteczka3
Wspomne ze ja mam 25 avon 26 lat....

Gość VANDAM
Wydaje mi się ze chce na siebie zwrócić uwagę, sam często tak robiłem :) A ty jak się zachowujesz jak gadasz z tymi innymi chłopakami?

Gość Smuteczka3
No jak tak sobie pomysle to moze czasami podobnie.... obydwoje jestesmy niesmiali :( ale smiali do innych.... Ale dalej nie wiem czy faceci robia takie rzeczy czy raczej nawet im to do glowy nie przychodzi...?

Gość nuj
prowo wypierd