Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

be polite

kobieta alfa

Polecane posty

Podsumowując: nie należy chwalic się lub żalic na forumie. Nie jestem kobieta alfa, bo mąż na mnie krzyczy Jestem suka bo mąż krzyczy , że jestem alfa Nie jestem ładna bo nie zamiesciłam zdjęcia :) Nikomu kto mnie zna nie powiedziałabym o tym. Dziekuje i pozdrawiam jasne ze .., (nie)normalna, Juken, ranya i temu co nie chce sie ujawnić, i nowemu w mieście

wrzuć na luz. jakie łożysko kobieto? ja np dalej jeżdżę na letnich oponach :P nie pojadę ich zmienić. niech się zajmie tym mój super - samiec 😴 zobaczymy ile mu się zejdzie :D :D :D 🖐️ ;)

Gość jasne ze brnąc
co teraz zrobisz ?

Gość jasne ze brnac
kochasz go?

jasne... co za pytanie? jakbyśmy Was nie kochały, to byśmy tak nie zapierdzielały. szkoda tylko, że Wy tego nie doceniacie :O dlatego ja bardzo szybko wyleczyłam się z tej "przypadłości" :P

Gość jasne ze brnac
zdaje ci sie z tego sie nie da kobiety wyleczyc kobieta albo kocha, albo szuka kogos do kochania reszta to klamstwa

kocha nie kocha, po tylu latach, jeśli się szuka rozwiązań to tylko zeby coś naprawić a nie zepsuć. Nie usłyszałam, że go mam rzucić, bo to raczej nie wchodzi w grę za duży dorobek, ale , że jestem suką ;) A co znaczy kochać?

Gość OLD SPICE
zdradź go a potem miej wyrzuty, to ci pomoże ;p

Gość jasne ze brnąc
jezeli to mialoby byc moje zycie po 40 to wolalbym zaczynac od nowa bez kasy w towarzystwie kloszardow i dziwek, zostalbym alfonsem x zaskocz go w lozku

be polite A może to nie Ty jesteś samicą alfa tylko on samcem ciipa? :)

Gość jasne ze brnąc
dlaczego jestes w temacie erotycznym ? to pasowaloby lepiej na uczuciowe. co cie gryzie ?

Gość lubie piwo
be polite, patrze na twoja stopke i stwierdzam, ze brak ci chyba dystansu do siebie. "Nigdy nie mysl o sobie zle" - rozumiem, ze stosujesz ta zasade przede wszystkim do swojej osoby. Moze pora jednak spojrzec na swoje zycie z wiekszej perspektywy niz czubek swojego (jakkolwiek dlugi by nie byl) nosa? Piszesz, ze nie podzielilabys sie tym ze znajomymi. Ciekawe dlaczego, czyzby dlatego, ze cie znaja i nie uwierzyliby ci w te "rewelacje"?

dlaczego w erotycznym..bo to również erotyczne sprawy wchodzą w grę.. stopka mnie nie dotyczy, zainspirowała mnie pewna forumowiczka i tak zostało. Nie napisłam, że jestem taką kobieta, to on mnie tak postrzega, a może faktycznie cipa..sama nie wiem, nie mam porównania