Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama na etacie

DZWONIĄCY DOMOFON ,ZA MOMENT OSZALEJĘ !!!!!!!JAK TO WYŁĄCZYĆ ???

Polecane posty

Gość mama na etacie

ulotki prosze otworzyć dzień dobry jabłuszka dorodne sprzedaję poczta cisza dzień dobry fundacja zbieramy dzień dobry została pani wylosowana x a tu małe dziecko które co 60 min budzi się z płaczem ludzie pomóżcie ,opadam z sił ,nocami też są pomyłki ,mąż mi nie pomoże bo jest zagranicą ,nikt mi nie pomoże technicznie tego rozwiązać,padam na twarz.

Gość yyhhfhfhfh
Odłóż słuchawkę luzem i tyle.

Gość mama na etacie
jak odłoze luzem to na dole wszystko słychac , moje rozmowy przez tel , płacz syna , szczek psa ,wszystko!

jak w twoim nie ma funkcji wyciszania to zmień aparat- można trafić domofony za grosze. Jednorazowy wydatek, a cisza bezcenna.

Gość fdgdsfgfdsgs
Otwórz obudowę i wyciągnij wtyczkę z trzema przewodami, a najlepiej zamontuj jakiś mały wyłącznik :classic_cool:

Gość yyhhfhfhfh
Możesz odłożyć i dodatkowo przykryć miską lub obwiązać jakąś szmatką. To stłumi odgłosy.

Gość hhdus
eee a moze wylacz domofon :/ a na drzwiach zostaw kartke DZIECKO SPI zeby nie walili w drzwi ...

Gość ekscesy
Widziałam czasem na domofonach zamiast nr npisane DZIECKO. Podobno trochę pomaga.

Gość qwerty...
mój domofon ma wyłacznik i bez problemu moge wyłączyc.Ale stary nie mial takiego wyłącznika i nie szlo nic z tym zrobic.

Gość mama na etacie
gdzie ja się tam nadaje do grzebania w kablach :P a jak wyjmę słuchawkę i ten kabel łączący domofon z słuchawką ? co się stanie ? nie mam możliwiości sprawdzenia no bo jak , dziecko ani pies mi nie powiedzą czy dzwoni

Gość taaaaaaaaaa
mam ten sam problem, chetnie sie przylacze zeby ktos doradzil, jak odloze sluchawke to tez dzwoni :/

Gość gdshgdydg
bzdurny problem. zainstaluj nowy aparat z funkcją wyciszenia albo po prostu odkładaj, a jak rzekomo słychać twoje domowe odgłosy, to owiń słuchawkę kocem- to nie jest takie ultra czułe urządzenie, żeby nadal przekazywało każdy twój szept na całe osiedle spod koca musisz być strasznie niezaradna

Gość kawakasu
znajdź sobie kochanka i on będzie ci pomagał nie tylko w seksie :)

Gość mama na etacie
odłączyłam i słuchawkę i kabel łączący domofon z słuchawką ,działa !! ale podobno nie w każdym modelu , dla kogoś bzdura a dla rodzica małego dziecka dramat , tylko matki zrozumieją ctz obudzony malec

Gość mama na etacie
no i właściele psów też raczej czają bazę

Gość gość
Wyciągnij całkowicie słuchawkę z domofonu i przestanie dzwonić i nikt ciebie nie usłyszy.

Gość gość
rozkracamy słuchawke ucinamy kabel który idzie do głosnika i jeden koniec doprowadzamy do wyłacznika i drugi do drugiej strony wyłacznika . wyłacznik mozna kupi z pewnoscia w sklepach iternetowych a w gdansk jest na ul witastwosza za hala olivia i w tak zwanym kwadraciaku przy ul hallera . powodzenia zdjecia na elektroda pl bo w odpowiedzi nie mogłem wstawic zdjeć --- https://www.elektroda.pl/rtvforum/topic604268.html

Gość Oczy pełne łez

Moja kotka się boi jak dzwoni domofon! Także proszę nie dyskryminować kotów!

Najgorzej jak mnie obudzi domofon godzinę przed wstaniem do pracy! K*u*r*w*icy można dostać!

I jeszcze mam okna starego typu i wszystko słychać z ulicy, ujadające kundle najgorsze!