Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ererewerere

czy uderzył was facet i mimo wszystko dałyście mu później szansę??

Polecane posty

Gość ererewerere
widzę,że niezła dyskusja tu się rozpętała i jakieś wzajemne wrzucanie na siebie, dajcie spokój, szukam opinii i porad osób które to spotkało.tyle.

Gość Asiek900
To nie dość, że pojechałaś do niego to jeszcze taka niewdzięczność :/ Mógł sobie sam wracać. Bezczelny. Ale myślę, że jeśli przez 4 lata nic Ci nie zrobił, a teraz mocno Cię za to przreprosi możesz spróbować dać mu szansę...

"Jak kobieta dostaje w twarz, to jest konkretny powód" Chyba sobie kpisz. Chyba na prawdę nigdy nie byłeś w takiej sytuacji, albo chociażby świadkiem takiego wydarzenia. Zawsze można to załatwić słownie, nie od razu pięściami ;/

Gość Asiek900
Racja, nie ma co się wdawać w dyskusję z jakimiś damskimi bokserami wysiadującymi na babskim forum i tylko szukającym okazji żeby się dowalać i trolować.

Gość mnie maz uderzyl 2 razy
raz mi sie nalezalo:D a drugi raz nie i byl pijany. W zamian za to otrulam go, bo nie bede przeciez sie bila z kims kto ma 192cm a ja zaledwie 160cm:D Po wyjsciu ze szpitala przepraszal mnie, wybaczylam, ale nie zapomnialam. Nastepnym razem ze szpitala nie wyjdzie do domu a prosto do kostnicy.

Gość 32654789plkj
Asiek900 Racja, nie ma co się wdawać w dyskusję z jakimiś damskimi bokserami wysiadującymi na babskim forum i tylko szukającym okazji żeby się dowalać i trolować. xxxxx Odezwała się męska bokserka! Poniżać i bić mężczyzn to pierwsza a jak się, któryś przeciwstawia to wielkie krzyki.

Gość jlhn ,n
jhkhnb

Gość mnie uderzyl
bo bawilam sie z innym na imprezie a poszlam ze swoim i z naszymi znajomymi napilam sie i z innym obsciskiwalam dostalam w twarz dlugo przepraszal a ja dlugo czulam sie ponizona wybaczylam