Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katherinne16

2 kreski - mam 16 lat

Polecane posty

Gość Katherinne16

co dalej??? nie mam chlopaka, uprawiałam seks kilka razy w tamtym miesiącu jednak nie znałam swoich partnerów (były to osoby poznane w klubach, po imprezach był stosunek i tyle ich widziałam). Mieszkam z rodzicami, ucze sie. Co robić?? Rodzice dostaną zawału, nawet nie wiedzą ze ja do klubów jeżdzę (zawsze mówie że śpie u przyjaciółki) Dopiero zaczęłam technikum, nie chce zawalić szkoły :( co mam zrobić? Mdli mnie, od prawie tyg brak okresu, 2 kreski na teście-ciąża pewna. Powinnam usunąć? Jak to zrobic bez wiedzy rodziców? Dodam ze nie mam pieniędzy :(

Gość amandafryzjerka
Masz jednym slowem przejebane...

Gość Katherinne16
czasu nie cofne :( ale muszę coś wymyśleć zeby pozbyć sie ciąży

Gość Katherinne16
bo tak to co? rodzice sie odwrócą ode mnie, wyrzucą z chaty wyląduję na bruku! Pieniedzy od ojca nie ściągne bo nie wiem jak mam szukac ojca dziecka

Gość kleopatra,.-'
Pozycz kase

Gość gdshgdydg
0/10 słabo, prawiczku

Gość napisz na wob
tam zamowisz tabletki,wplacisz tyle ile bedziesz mogla.....

Gość nie no jak rodzice
dostaną zawału to chuj. Nikt Ci nie pomoze.

Gość Katherinne16
"napisz na wob" zamówie i wpłace ile bedę mogła? tzn kupie na raty te tabletki? czy zapłace co łaska? powiedz mi tylko co to jest to "wob" bo nie mogę znaleźć w necie

Gość i123456y7u
a u ktorej przyjaciolki mowisz ze spisz?

Gość cdgjl.;//;.nvb
ja bym cie z chaty na pewno wyp.. jak bym byla twoja matka. Umiesz dac dupy i wydaje ci sie ze jestes dorosla to teraz sobie radz i nie zgrywaj biednej nastolatki! A od tatusia co chcesz??? Widzialas jakiegos faceta co wychowuje dziecko prostytutki?

Gość Kwadratowe zajace
Szukaj jakis tabletek poronnych szybko dopuki wczesna ciaza. Pozycz pieniadze, kombinuj. A na przyszlosc bedziesz miala nauczke zeby sie po nocnych klubach z nieznajomymi nie bzykac

Gość Katherinne16
nie mam skąd wziąć kasy , powiecie mi co to jest wob? jesli jest tak jak pisała osoba wyrzej to chetnie bym skorzystała Nie róbcie ze mnie niewiadomno kogo... Nie jestem prostytutką , poprostu kilka razy poszłam na całość przez alkohol :( jak jest za dużo procentów to zapomina sie o gumkach itp poprostu o tym sie nie mysli :(

Gość one ci pomoga
tutaj znajdziesz na forum antyaborcjonistki, one nie karzą usuwać to niech ci pomogą w wychowywaniu tego dziecka, nareszcie będą mogły się wykazać zamiast tylko mleć ozorem