Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misia-mama123

Dziewczyna po przejściach, z dwójką dzieci... Czy mam jeszcze szansę na miłość?

Polecane posty

Gość misia-mama123

Niestety zawsze byłam bardziej dojrzała od moich rówieśniczek i zamiast beztrosko bawić się i nie myślec o niczym, to marzyła mi sie miłość i stabilizacja... Teraz mam 23 lata, dwójke dzieci i pragnę miłości... Mężczyzny (nie chłopca) który pokocha mnie i moje dzieci, będzie potrafił też dogadać się z ich ojcami... Czy to jeszcze możliwe?

Gość koiuhug
dwoje dzieci i dwóch róznych ojców, jesli dobrze rozumiem i ty masz 23 lata i uważasz sie za dojrzałą osobę?

Gość misia-mama123
Tak, a co dzieci mają do tego? To takie niesamowite, że w wieku 23 lat mogłam mieć dwóch partnerów seksualnych? Jestem pewna, że większosc dziewczyn piszących tu miała o wiele więcej...

Gość samoańczyk212
A ładna jesteś?

Gość koiuhug
a ja mam wrażenie , że to właśnie ty beztrosko sie bawiłaś nie myśląc o niczym. Zreszta ten temat to provo.

Gość samoańczyk212
2 dzieci 2 ojców A wiesz co to antykoncepcja ?

Gość rerrtttyjhjh
skoro urodzila to dojrzala, jakby usunela to mozna by powiedziec ze kur... ale tak to dojrzala jestes, naprawde

Gość misia-mama123
Miałam 16 lat jak pierwszy raz się zakochałam, był 4 lata starszy, przystojny student. Wpadliśmy po roku związku, niestety nie wyszło nam jako para, ale zawsze mnie wspierał i wspiera. Gdy moja córcia skończyła 2 lata poznałam mężczyznę, starszy o siedem lat, z synkiem rok starszym od mojej małej. myślałam, że stworzymy rodzinę i bardzo ucieszyliśmy się, gdy okazało się, że jestem w ciąży, na poczatku wszystko wyglądało kolorowo, niestety 8 miesięcy temu się rozpadło.. Czy można mnie obrażać? Nie zrobiłam niczego złego.

Gość NoPoniosłoCię,HaHa
Każdy normalny, dojrzały i odpowiedzialny mężczyzna na poziomie "marzy" o dzieciatej 20kilkulatce, ze zmianami pociążowymi, rozklapiochą i cudzymi bękartami. Szukaj sobie jakiegoś facecika desperata, który przygarnie taka hołotę.

hmm....piszesz ze 8 miesiecy temu rozstalas sie z drugim facetem....szybko Cie d..swedzi...a co bedzie jak zafundujesz sobie trzecie dziecko z trzecim facetem? wg mnie powinnas sie skupic na dzieciach ,pracy i zapewnieniu im godnych warunkow..faceci poczekaja..

Nie słuchaj wypowiedz z kafe... zaraz ci napiszą, że nie masz szans i jak zawsze zaczną ubliżać samotnym matkom. Oczywiście, że masz szansę na miłość, mniejsze niż kobiety bezdzietne, ale masz.

Gość misia-mama123
dobra Jestem Kurwą wiem a ten temat to prowokacja debile I kto wygrał HHAHA

Boże 2 dzieci i dwóch różnych ojców? Matko dziewczyno jaki nie wstyd. Żaden szanujący się chłopak nie weźmie sobie takiej rozpłodowej baby. Zacznij martwić się o dzieci a nie szukać faceta. Pewnie utrzymujesz się z alimentów co? i z tego żyjesz! Ty nie jesteś dorosła ty jesteś głupia baba. Nie masz honoru, wstydu.

Gość NoPoniosłoCię,HaHa
Nie jesteś kvrwą, nawet się do niej nie umywasz, jesteś zwykłym śmieciem. Kvrawa doskonale wie co i jak robi, aby mieć pieniądze, a nie bachora. Ty jesteś po prostu głupia. Dałaś sobie zmajstrować dwa dzieciory i marzysz o farajerze, który będzie na nie tyrał. Jesteś zwykłym ścierwem.

Gość hanikkii
ale ostre słowa -jak z e sredniowiecza-

Gość Magd85
Pewnie, że masz szansę. Czuję, że masz dobre serduszko. Poza tym jesteś bardzo młoda, jeszcze wszystko przed Tobą. Jesteś spod znaku wodnego może Rak?

Gość misia-mama123
tak, raczek-nie boraczek. Dla czego mnie nikt nie kocha, oprucz moich dzieci? Może powinnam mieć jeszcze jedno? takie małe kochające serduszko?

Gość misia-mama123
mam bardzo dobre serduszko i nie tylko ;) Za "kocham cię" dam się zapłodnić. Podkreślam,że jestem cnotliwa, miałam tylko 2 partnerów i mam tylko 2 dzieci. Nie oddaję mego serduszka i pochwy byle komu.

Gość misia-mama123
Och kto wypełni mojom pustkę, och...

Gość mjgktpwgdux
Najeżdżacie na dziewczynę,tylko dlatego,że szuka miłości.To chyba normalne,że każdy chce kochać i być kochanym.Po prostu jej nie wyszło.Każdego potraficie mierzyć własną miarą.Myśle,że autorka znajdzie miłość,czego jej bardzo życzę.

Gość misia-mama123
Tak, to prawda, chcę być kochana i kochać. Jestem także gościnna w kroku i płodna.

Gość misia-mama123
szukam miłości i drapaczki do pochwy

Dziewczyna po przejściach, z dwójką dzieci... Czy mam jeszcze szansę na miłość? 16:38 misia-mama123 Niestety zawsze byłam bardziej dojrzała od moich rówieśniczek i zamiast beztrosko bawić się i nie myślec o niczym, to marzyła mi sie miłość i stabilizacja... Teraz mam 23 lata, dwójke dzieci i pragnę miłości... Mężczyzny (nie chłopca) który pokocha mnie i moje dzieci, będzie potrafił też dogadać się z ich ojcami... Czy to jeszcze możliwe? I Sytuacja, w którą opisujesz, o dojrzałości nie świadczy, ale nie oceniam, nie znam ani Ciebie, ani przebiegu wydarzeń, dzięki którym stałaś się matką. Historia uczy że posiadanie dzieci nie przekreśla jednoznacznie innych dziedzin życia. ;) Jeśli to dogadywanie się z ojcami będzie kryterium doboru... z jednym cięzko, z dwoma.. :D Dlatego ciężko mi ten temat potraktować poważnie. Co nie znaczy że sytuację uważam za niemożliwą, wręcz przeciwnie, znam takie z autopsji.

Gość Ja rowniez znam
2 takie przypadki. Sama jestem samotna matka- z wyboru. Uwazam ze może znajdziesz milosc, przypadki które znam znalazły. Jednak moje zdanie jest takie- żeby uwazac na przyszlosc. Jedno dziecko ok, bywa, nie wychodzi w związku, ale robi się wszystko aby być pewnym następnego gościa a później ciaza. A nie na odwrot, bo skazywanie dzieci na wychowywanie bez ojca nie jest fajne. Rozumiem naprawdę wpadki- jedna.. ale później to chyba sobie jajowody trzeba podwiazac :P

Dwójka dzieci i brak mężczyzny, wygląda na "łapanie faceta na dziecko", podkreślam, to tylko niedorzeczny domysł. ;)

Gość Ja rowniez znam
Nie faceta na dziecko, a dzieci na faceta :P