Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nancy98

mała rozkmina

Polecane posty

Gość nancy98

Hej, mam taki problem maly, gryzę się z tym od dłuższego czasu. Mam 20 lat i jestem sama. Wiem, że większość moich znajomych i przyjaciółek ma kogoś, wychodzi gdzies, randkuje etc. a ja jakoś nie potrafię na nikogo fajnego trafic. Do tej pory miałam jednego poważnego chlopaka i kilka przelotnych romansów. Kurde, jak teraz sobie o tym wszystkim myślę, to dochodzę do wniosku, że źle wybieram, bo każdego faceta, z ktorym się spotykam traktuje jako moją ostatnią szansę. Jestem atrakcyjną, szczupłą dziewczyna. Jestem towarzyska, wesola i otwarta na ludzi. Faceci...wydaje mi się, że traktują mnie głównie jako kumpelke, ale z drugiej strony wiem, ze się podobam mezczyznom. ostatnio miałam taka sytuacje, że moj bliski kolega powiedzial mi, ze czuje sie ze mna jak z dobrym kumplem, jak z dobrą przyjaciołką, ale potem mnie pocałował i spędziliśmy razem noc. Do niczego szczególnego nie doszlo, ale to z przyjaznia nie miało za wiele wspolnego. Zastanawiam się jak to ze mną jest. Jestem kobieca, a mam duzo kolegoow, a moze oni sie mnie boją? Sama nie wiem. Wiem, że nie chce byc sama, a boje sie, ze tak skoncze..Może cos podpowiecie?

Gość Pan Brunet
Lubie Cie

Gość Wuzetka dfhu
Ja też źle wybieram, a może to norma a nie zły wybór ? :( taki nasz los.

Gość Jagodowe ciasteczko23
mam podobnie. tylko jestem trochę starsza. mam pecha i tyle.