Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nicckyy

Czy przy cukrzycy zawsze się chudnie?

Polecane posty

Witam. Ostatnimi czasy zauważyłam u siebie kilka objawów pasujących do cukrzycy, poszperałam w internecie i rzeczywiście większość się zgadza, jednak jedną z objaw cukrzycy jest również chudnięcie, a u mnie to (stety niestety) nie występuje. Czy to wyklucza u mnie cukrzycę?

Gość idz do lekarza internisty
trochę przesada z tym chudnięciem w cukrzycy..... zależy jakiego typu i jak zaawansowana ja mam podwyższony cukier we krwi na czczo, a nigdy nie byłam chudzielcem, trudno mi schudnąć cukrzycy raczej mają tendencję do tycia niż chudnięcia często mam pragnienie, muszę wypijać szklankę wody co godzinę bo inaczej mam sucho w ustach i niesmak dużo sikam zrób sobie badanie na glukozę na czczo i po obciążeniu glukozą 75 g

Zioła Tybetańskie przy okazji odchudzania i zmiany szybkości przemiany materii bardzo dobrze czyszczą organizm z różnych toksyn. Dodatkowo to zdrowy i sprawdzony sposób na obniżenie Cukru, cholesterolu i pozbycie się zbędnych kilogramów. Polecam wszystkim szczerze z autopsji.

Gość gość
http://insulan.pl/cukrzyca/informacje-og%C3%B3lne/ tutaj możesz poczytać o objawach, to zaufana strona. Nie zawsze następuje utrata masy ciała, to zależy od genetycznych skłonności oraz typu cukrzycy

Gość sa 2 rodzaje cukrzycy
przy jednym sie chudnie, przy drugim mocno sie tyje

Gość gość
Chudnie sie zawsze przy cukrzycy 1 typu.czesto nagle i calkiem duzo.i to dlatego,ze organizm nie jest w stanie wykorzystac glukozy z weglowodanow i siega po tluszcz i miesnie,jako zrodlo energii.