Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość costamwiemmm

wyjazdy integracyjne...

Polecane posty

Gość costamwiemmm

Bylam na kilku takich wyjazdach/szkoleniach... To prawda co sie o nich mowi. Alkohol, seks, imprezy. Na ostatnim wyjezdzie, zauwazylam przystojnego mezczyzne okolo 30, widzialam, ze tez mu wpadlam w oko. Niestety gdy spojrzalam.na.jego prawa dlon, zobacxylam obraczjke na palcu. Po kilku minutach juz jej nie mial, wlozyl do kieszeni pewnie. A byl przystojnym blondynem, a po alkoholu nie moglam mu sie oprzec. Seks byl niesamowiity, on tez byl zachwycony bo mam 21 lat, a fajnie jest przeleciec taka gowniare. Takze blagam.kobiety nie pozwalajcie by wasi mezowie jezdzili na takie imprexy, bo potem mam wyrzuty sumienia:)

Gość yrdyrdyrdyrd
0/10

Gość costamwiemmm
Niestety to prawda. Akurat z tej branzy co ja jezdze jest qiekszosc mesczyzn. Zawsze jak ja sie pojawie to biegaja za mna jak psy, a obraczki na palcqch sa. Raz pytam takiego dlaczego sie tak zachowuje, przeciez ma zone, on na to: ona teraz nie patrzy. Przykre to jakimi swiniami sa faceci.

Gość costamwiemmm
Mezczyzn*

Gość gość
Starą winiarnię zwiedzaliśmy przez biuro https://imprezy.biz.pl/nasze-realizacje/. Później klimat integracyjny na paintballu, wieczorki dyskotekowe. Ogólnie spory przekrój atrakcji, a biuro nie naciąga na koszty.

Gość gość
Też potwierdzam byłam kilka razy w swojej branży. Widziałam to i owo, a zadziwiające jest, że kobiety były bardziej nachalne od mężczyzn. Miałam kilka propozycji,nie korzystam z tego typu zabaw. Męczyły mnie te zjazdy dosłownie.