Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maskotka8967

seks facet zajety

Polecane posty

Gość maskotka8967

3 lata temu poznalam faceta z ktorym c jakis czas pisze co jakis czas spotykamy sie na orala . przez te lata nie mial dziewczyny dopiero od pol roku wszed w zwiazek . jednakze i tak do mnie pisze i tak sie spotykamy . kocham go . nie wiem jakie sa jego intencje ? czy naprawde mozna tyle lat z kims sie spotykac i nic do tej osoby nie czuc ? wiem ze robie swinstwo tamtej dziewczynie i zle mi z tym . powiem, ze nie spaismy jeszcze ze soba nigdy mimo ze on bardzo chcial? pomozcie

Gość nie chcesz być maskotką
3 lata i nie miał dziewczyny nie chcesz być jego maskotką już wiesz co masz zrobić 🌻

Gość maskotka8967
nie bylo seksu , bo z zadnym mezczyzna go nie upraialam .

Gość maskotka8967
to nie jest latwe zrezygnowac. jesli nikt ci wprost nie powiedzial co czuje i jak to wyglada. czasem mnie podpytywal czy mi to odpowiada ze strachu ze moze sie to skonczyc odpowiadalam ze tak. nie wiem czemu jest z tamta dziewczyna skoro spotyka sie ze mna co jakis czas.

jak to nie było seksu a oral to najintymniejszy kontakt dwojga ciał 😘

Gość maskotka8967
''nie chcesz byc maskotka '' bardzo latwo sie mowi, ale trudno podjac jakies kroki gdy sie kocha

Gość maskotka8967
moim zdaniem to rodzaj pieszczoty . czy taki intymny nie powiedzialabym . seks, anal jest intymny oral nie . uwazam sie przez to za dziewice skoro tylko orala przezylam choc moze i blednie

powiedz mu że Ci na nim zależy ;) trzymam kciuki 🌻

Gość maskotka8967
i co mam mu powiedziec ? sluchaj kocham cie i mam dosc takiego traktowania . nie chce z siebie idiotki zrobic . dlaego zanim pogadam z nim lub sie od niego calkowicie odetne musze ''wiedziec'' czy waszym zdaniem ten facet moze miec inne poza seksualnymi intencjami wzgledem mnie

Gość maskotka8967
''nie chcesz byc maskotka'' dziekuje ci za wsparcie i brak oceniania mnie .

powiedz mu to ;) być może jemu też zależy na Tobie tylko nie jest pewny czy Ty odwzajemniasz to uczucie a dlaczego miałabym Cię oceniać ja w poniedziałek (lub we wtorek) też przeprowdzę pewien test 😘:) trzymaj kciuki za mnie' a ja za Ciebie -ok

Gość maskotka8967
bede trzymac. mysle ze miedzy mna a nim tkwi problem dodtyczacy chrakterkow. wydaje mi sie ze fakt iz jestem silna psychicznie kobeta nie wim nie narzucam mu sie czy tez nie udaje nieporadnej dziewczynki go przeraza