Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama nastolatkiii

Palenie papierosow przez dziecko przy rodzicach. Widzicie w tym cos zlego?

Polecane posty

Gość gość
Wiadomo, młody człowiek próbuje różnych rzeczy. Rodzice przymykaja oko, porozmawiaj od czasu do czasu na ten temat. Ale dziecko powinno wiedzieć że to jest źle i. Nie akceptowane przez rodziców. Jak pozwolisz jej oficjalnie przy was palić to raczej już zostanie palaczka. Młody człowiek robi różne głupoty z których wyrasta. Ale jak ma do tych głupot akceptację rodziców to ciężko mu będzie z tym skończyć.

Gość gość
Ja mam 28 lat i nie palę w domu. Jest mi głupio, nie lubię tego, nie paliłbym przy rodzicach. Mama pali nałogowo (wg mnie ma takie predyspozycje organizmu). Tata nie pali od moich trzecich urodzin, bodajże. Córka jest dorosła. Wg mnie lepiej podziała na nią akceptacja jak jakieś odrzucenie. No i głupio, żeby nie paliła w domu tylko przy bloku, chyba że obydwojebyście nie palili albo Ty też wychodziłabyś przed blok. :P

Gość gość
Pali papierosy i mysli ze jest fajna a wy jej przyklaskujecie . Brawo !

Gość gość
To jeszcze nic,moja kolezanka wie ze jej 14 letni syn popala i zostawia papierosy specjalnie na wierzchu zeby gowniarz i jego kumple sie czestowali. Jedyne ze syn przy niej nie pali ale jego koledzy legalnie przy niej buzuja. Dla mnie to patola jak nic.

Gość gość
Payologia pozwala swoim dzieciom pslic przy sobie. Normalni rodzice ganiacza to dzieki temu dziecko nawet dorosle-wie zle robi.

Gość gość
W ogóle widzę w tej całej sytuacji coś złego, matka pali a chciałby żeby dziecko nie paliło? Wychowanie to również dawanie przykładu, nie klepanie regułek, jak rodzic ma być autorytetem?

Gość gość
jesli palisz i nie zamierzasz rzucic a jestes dorosly to po co sie ukrywac przed rodzicami? to ejst dziwne. chyba ze zamierzassz rzucic i nie chcesz by sie dowiedzieli ze kiedykowliek paliles. Moze wiec udaj sie na www.allen-carr.pl/ dzieki nim rzucisz palenie bardoz szybko i nie bedziesz juz musial klamac.